20.06.2023

Aarschot, 20 juni 2023

Oh'Green, de toonaangevende tuincenter keten met 12 winkels, kondigt met trots de overname aan van Les Pieds dans l’Herbe, gelegen aan Route d’Eugies 113, 7080 Frameries. Dit gerespecteerde tuincentrum, met meer dan 20 jaar ervaring, sluit perfect aan bij de missie van Oh'Green om hét referentie tuincentrum voor de Belgische consument te zijn. 

Met deze strategische overname bevestigt Oh'Green zijn streven om klanten niet alleen hoogwaardige planten en tuinbenodigdheden te bieden, maar ieder seizoen, ook inspiratie, lifestyleproducten en deskundig advies op maat, om zo thuis te kunnen genieten met meer dan groen. De toevoeging van deze winkel stelt Oh'Green in staat om een nog breder publiek te bereiken en hun tuinbeleving naar een hoger niveau te tillen. 

Oh'Green kijkt er met veel enthousiasme naar uit om klanten van Les pieds dans l’Herbe opnieuw te verwelkomen in het tuincentrum. De goede samenwerking met Delbard blijft behouden. Samen willen we elke klant blijven inspireren om thuis te genieten met meer dan groen, en dat genieten start in de winkel. Deze overname markeert een spannende periode van groei en innovatie binnen Oh'Green. 

Over Oh'Green

Oh'Green is hét referentie tuincentrum in België, waar de klant centraal staat en waar "Thuis genieten, met meer dan groen" het motto is. Met een breed assortiment aan tuin- en interieurproducten, inspiratie en deskundig advies, streeft Oh'Green ernaar om het leven van klanten groener en aangenamer te maken. Oh'Green, zet je leven op groen.