Home » Inspiratie » Decoratie » Ontdek het leukste miniatuurkerstendorpje!

Ontdek het leukste miniatuurkerstendorpje!

In: Decoratie

Christmas magic to the MAX!

Oh'Green is er trots op in haar winkels een breed scala aan producten aan te bieden van het merk Lemax, dat al bijna 30 jaar collecties van dorpen en miniatuur kerstfiguren aanbiedt. Met de decoraties van Lemax, breng je kerstmagie in huis.

Lemax, een droom voor verzamelaars

Het merk Lemax bestaat al sinds 1990 en is uitgegroeid tot een kerstdroom voor verzamelaars. Elk jaar biedt het Amerikaanse merk miniatuurdorpjes en zulke schattige figuurtjes die als geen ander de kerstsfeer in je huis kunnen aanwakkeren. Verzamelaars weten dat ze elk jaar veel nieuwe stukken aan hun collectie kunnen toe te voegen!

Een ontdekking voor liefhebbers

Voor liefhebbers is Lemax de garantie om een originele en magische toets toe te voegen aan de kerstdecoratie. Combinaties zijn vrijwel eindeloos en met amper een paar huisjes of figuren tover je Lemax Christmas Village snel om tot jouw gepersonaliseerde Christmas Village!

Een indrukwekkend assortiment producten

Een van de sterke punten van Lemax, naast de hoogwaardige kwaliteit van de onderdelen en afwerkingen, is de ongelooflijke keuze die het merk biedt. Huizen, attracties, een ijsbaan, tientallen verschillende beeldjes waarmee je het miniatuurdorp kunt maken dat echt bij jou past.