Je woning op haar paasbest

Pasen is het feest van de chocolade-eitjes. De eerste lentebijtjes. En de paasdecoratiekarweitjes. Met deze 3 tips versier jij je huis in
een mum van tijd met themadecoratie om van te smullen.

Paasversiering voor elke interieurstijl

Bij Oh’Green vind je paasdecoratie die bij elke interieurstijl past. Ben je voor een moderne look in je interieur? Maak je eigen, hedendaagse kunstwerk met paastakken. Hang je paastakken bijvoorbeeld aan het plafond als eyecatcher in je woning. Afgewerkt met wat minimalistische paasfiguurtjes en je huis ziet er op zijn paasbest uit. Landelijk interieur? Zet wat orchideetakken in een vaas op je paastafel, versierd met kleurrijke of sobere ei-ornamenten. Je woning zal er niet alleen mooi uitzien, ook zal ze heerlijk ruiken. Vul tot slot je paasdecoratie aan met wat houten paaseieren en rieten mandjes in natuurlijke kleuren om een warm paasnest te creëren. Wist je dat ook paasdecoratie in terracotta of met een roestige look perfect past in een warm, rustiek interieur?

Lentekleuren om je huis op te fleuren

Gele kuikentjes, groene paashazen en paaseitjes in alle kleuren van de regenboog: Pasen luidt het échte begin van de lente in. Dus vier jij die dag het kleurrijkste feest van het jaar met vrolijke lentetinten. Toch hoef je niet altijd paasversiering in huis te halen om je huis kleur te geven op Pasen. Groene planten of kleurrijke bloemen zijn een perfect alternatief voor traditionele paasversiering. Naast klassieke paastakken geven bijvoorbeeld narcissen, muscari en hyacinten kleur aan je woning. Rond de paasperiode vind je bij Oh’Green trouwens prachtige bloemstukken en gevulde schalen om je tafel te decoreren.

Paaslekkernijen: ontdek het bakassortiment

Staat er een paasontbijt op het menu? Dan kun je niet alleen paaseitjes uit de tuin serveren. In ons bakassortiment vind je praktische keukengerei en allerlei lekkers om je paastafel rijkelijk te vullen. Bakvormen, kleurstofpoeder, suikerpasta’s, … met Oh’Green tover je in een mum van tijd bijvoorbeeld een heerlijke paascake op tafel. Of probeer dit jaar iets nieuw: nestjes van crème met suikereitjes in of een zelfgemaakt paasbrood in de vorm van een paashaas. Tip: maak je paastafel compleet met servetten in de vorm van konijnenoortjes. Elk detail telt!