Home » Folders & acties

Folders & acties

NATIONALE BBQ WEKEN!

Koop nu vanaf 8 juli t.e.m. 31 augustus een barbecue en ontvang
-21% TERUGBETAALD
in waardebonnen voor je volgende aankoop*.

* Deze promotie is geldig van 08.07.20 t.e.m. 31.08.20 op een selectie van BBQ’s van WEBER en BROIL KING (gas-, houtskool- en elektrische bbq’s), een lijst met deelnemende producten is beschikbaar in je tuincentrum. De voorraad verschilt per tuincentrum. 21% van de aankoopwaarde wordt terugbetaald in waardebonnen voor de volgende aankoop. Waardebonnen kunnen niet gebruikt worden voor de aankoop van cadeaukaarten, voor horecaconsumpties, voor vergoeding van werkuren en voor online aankopen. Niet cumuleerbaar met andere acties of promoties. Enkel geldig voor My Oh’Green klantenkaarthouders. Niet geldig in de webshop.

Koop nu je tuinmeubelen en ontvang DUBBELE PUNTEN op je My Oh’Green klantenkaart*

€1 = 1 punt
normaal €2 = 1 punt

* Promotie is geldig van 01.07.2020 tot 31.08.2020 voor My Oh’Green klantenkaarthouders bij elke aankoop van een BBQ, tuinmeubel (tafel, stoelen, ligbedden en relaxstoelen, lounges, banken en kussenboxen), parasols, hoezen, parasolvoeten of BBQ -accessoires. Niet cumuleerbaar met andere acties of promoties. Niet geldig in de webshop. Tijdens deze promotie wordt er bij de verdubbeling van de punten een afronding naar beneden toegepast.

1 kofferbeschermer TERUGBETAALD

1 kofferbeschermer terugbetaald in punten bij je aankoop met je My Oh’Green klantenkaart*.

* Geldig t.e.m. 31.12.2020 bij aankoop van maximum 1 kofferbeschermer t.w.v. €1,99, voor alle My Oh’Green klantenkaarthouders. Promotie is éénmalig geldig per klantenkaarthouder. Niet cumuleerbaar met andere acties of promoties.

Tuinmeubelen magazine 2020

Acties geldig van 01.04.2020 t.e.m. 31.08.2020.

Ontdek onze folder hier