Tuinmeubelen collectie 2022

Hoe kan je de zomer beter vieren dan lekker genietend in eigen tuin? De juiste tuinmeubelen maken van je tuin of terras dat extra beetje paradijs en zijn dus onmisbaar. Een supercomfortabele loungeset, nieuwe stoelen bij de buitentafel of gewoon wat potten om je terras op te fleuren?

Welke materiaal, kleur of vorm ook je voorkeur geniet, we hebben het allemaal!

Kies het juiste materiaal

De juiste tuinmeubelen kiezen is niet altijd even gemakkelijk. De keuze van het materiaal is hierin van groot belang. Iets wat voor sommige mensen niet zo vanzelfsprekend is. Wij helpen je een handje!

Bij de keuze van nieuwe tuinmeubelen is het misschien wel aangewezen om iets te kiezen dat past bij de tuinmeubelen die al in je tuin of op je terras staan. Kies materialen en kleuren die overeenstemmen. Of misschien is een combinatie van verschillende materialen wel net waar je op zoek bent?

Tuinmeubelen die tegen een stootje kunnen

Ook belangrijk bij de keuze van het juiste materiaal zijn de technische specificaties. Is het materiaal stevig, onderhoudsvriendelijk, weerbestendig, comfortabel,...? Dit zijn allemaal aspecten die voor jou persoonlijk belangrijk (of helemaal niet) kunnen zijn. Ben je op zoek naar onderhoudsvriendelijke tuinmeubelen? Kies dan voor aluminium tuinmeubelen en geen teak. Loungesets met weersbestendige kussens? Jazeker, door het textileen materiaal dat hiervoor gebruikt is doorstaan ze ook een stevige regenbui.

Laat je hierin goed adviseren door onze specialisten in één van onze winkels.

Sluit je ogen en relax

Om optimaal van je tuin of terras te genieten is een ligbed onmisbaar. Heerlijk genieten met een glaasje en hapje na een harde werkdag, meer heb je niet nodig deze zomer. Ontdek in onze showrooms het uitgebreide aanbod aan comfortabele ligbedden, verstelbare relaxstoelen en leuke hang-cacoons. Leg je neer en ontspan...

Ontdek ons uitgebreid assortiment van ligbedden in onze winkels!

Tuinmeubelen collectie 2022

Geniet van je vakanties in eigen tuin samen met je familie en je vrienden. Ontdek ons assortiment tuinmeubelen, parasols en barbecues in onze nieuwe tuincatalogus!


Bekijk hier onze tuinmeubelencatalogus >>