Tuinmeubelencollectie 2024

Haal alles uit je tuin, terras of balkon

TUINTRENDS 2024

Ga voor natuurlijke kleuren 

Rustgevende, natuurlijke groen- tinten zoals smaragd- en olijfgroen blijven ook dit seizoen populair. Wil je een warme zuiderse sfeer? Kies dan voor gewaagdere rode tinten zoals terracotta en peach. Maar dé trendkleur deze zomer is wel champagne. Laat die kurken maar knallen! 

Kleine terrassen, grote mogelijkheden 

Een klein terras of een verloren hoekje in je tuin? Ga dan voor de ruimtebesparende en trendy bistrolook. In een handomdraai creëer je een intieme en gezellige sfeer en kan je volop genieten van de zon! 

Rope, ofwel tuinmeubelen in oersterk touw 

Vorig jaar zag je ze al opduiken: de loungesets en stoelen in “rope”. Dit jaar breekt deze trend echt door. Niet verwonderlijk! Het is oersterk, licht en beschikbaar in heel wat kleuren en prijsklassen. 

De klassiekers: teak & wicker 

Teakhout ken je vast wel: duurzaam, stevig en vooral een prachtig natuurlijk materiaal. Teakhout laat zich bovendien goed combineren met heel uiteenlopen- de tuinstijlen en ontwerpen. Kunststof wicker zit al jaren in de collecties en is niet van plan zijn plek op terassen en in tuinen zomaar op te geven. Dit jaar kiezen we vooral voor natuurlijke tinten. 

Aluminium, textileen en keramiek 

Tafels met een blad uit keramiek en stoelen uit aluminium en textileen: zij worden deze zomer de blikvangers op je terras! Ze zijn niet alleen duurzaam en weer- bestendig, maar ze geven je terras meteen een eigentijdse en strakke look.


Wil je onze hele tuinmeubelencollectie ontdekken? Kom onze showrooms bezoeken in onze tuincentra of bekijk onze nieuwe tuinmeubelencollectie catalogus online. 

Bekijk online