Zet je leven op groen

Een groot aanbod in elk seizoen

We zijn er voor de tuiniers, dierenvrienden, hobbykoks en mooimakers. Je vindt bij ons merken die niet in andere winkels in de buurt te vinden zijn, net als heel wat bijzondere buiten- en binnenplanten.

Professioneel advies

De knowhow van onze medewerkers is enorm. We kennen onze producten door en door, maken onze klanten wegwijs in het assortiment en geven advies en tips.

Kwaliteit voor elk budget

Je vindt bij ons bloempotten, tuinmeubelen, tuingereedschap, decoratie, … in verschillende prijsklassen. De rode draad blijft degelijkheid.

Genieten bij je thuis

Een lekkere zomerse barbecue met je vrienden, met je hond ravotten in de tuin, gezellig kokkerellen in je keuken. Gezonde, zelfgekweekte groenten klaarmaken uit je eigen moestuin, gezellig feesten rond een mooi versierde tafel, wegdromen bij een glas wijn of een goed boek op je terras. Dat is helemaal Oh’Green. We willen je het hele jaar door gelukkig maken en laten genieten van een gezellige thuis vol groen en mooie spullen. 

Genieten in je tuincentrum

Dat genieten start al met je bezoek aan je Oh’Green-tuincentrum. De gezelligste kerstmarkt van het land, kookworkshops met proevertjes, mooi ingerichte inspiratiehoeken: in je Oh’Green-tuincentrum valt altijd iets te beleven.

Onze medewerkers doen er alles aan om je voluit van dat bezoek te laten genieten. Ze kennen onze producten door en door en staan voor je klaar om je wegwijs te maken in ons assortiment, je gebruiks- en onderhoudstips te geven en je met professioneel advies te helpen. Voor ons is je bezoek pas geslaagd als je naar buiten stapt met een grote glimlach op je gelaat.

Genieten van groen en mooie spullen

Hoe we je laten genieten? Natuurlijk met groen. Met onze zaadjes, bollen, planten en bloemen voor buiten én binnen. Met planten en bloemen die je nergens anders vindt. En met alles om ze te laten bloeien en groeien: potten, tuingereedschap en onderhoudsproducten.

Maar ook met alles wat je nodig hebt om het buiten en binnen gezellig te maken voor je familie en huisdieren: interieur- en tafeldecoratie, kerstartikelen, kookproducten, tuinmeubelen, barbecues, en dierenvoeding, -verzorging en -speeltjes.

De rode draad in ons assortiment? Kwaliteit voor elk budget. Een grote keuze aan mooie en degelijke kwaliteitsproducten in elke prijsklasse. En verrassende planten en merken die je nergens anders in de buurt vindt.


Genieten met een hart voor het milieu

Jou laten genieten? Dat doen we ook met groene producten en een groene ecologische voetafdruk. 

  • We zijn constant op zoek naar gerecycleerde, ecologische en biologische producten en breiden ons assortiment daar voortdurend mee uit.
  • We gebruiken zo weinig mogelijk plastic verpakkingen en papier.
  • We geven onder andere ons niet-verkochte tuinmeubilair een tweede leven.
  • We rijden met elektrische wagens, gebruiken regenwater en maken met zonnepanelen onze eigen elektriciteit.
  • We verwarmen, ventileren en koelen onze serres af met een minimum aan grondstoffen en energie.