Alles voor een prachtige dag in de tuin!

Onze tips voor een feelgood dag in de tuin

De zonnige dagen staan voor de deur, en wat is er nu heerlijker dan volop te genieten van je tuin? Maak je klaar om elk straaltje zon op te nemen met onze comfortabele hang- of loungestoelen om heerlijk te ontspannen, en onze BBQ's voor smaakvolle buitenmomenten. Ontdek alles wat je nodig hebt om je eigen ontspanningsoase te creëren bij Oh'Green. Het paradijs ligt recht voor je deur!

Hangstoelen

Een hangstoel brengt een vleugje ontspanning en verfijning in elke tuin. Met zijn zwevende ontwerp en comfortabele zitting biedt hij de perfecte plek om te ontspannen na een lange dag, een boek te lezen of gewoon te genieten van een moment van rust.

bekijk onze collectie

Barbecues

Laat de smaken van de zomer tot leven komen in elke sissende vonk, terwijl je geniet van de gezelligheid e nde smaak van avontuur onder de open hemel.

Bekijk onze ruime collectie BBQ's

Parasols

Maak van je buitenruimte een oase van koelte, comfort en inspiratie, waar elk moment onder de zon een bron van sereniteit wordt.

Mis onze voordelige parasolsets niet

Relaxen doe je met Lafuma

De RSXA Clip relaxstoelen zijn geheel ontworpen met het oog op de ideale relaxpositie. Het ontwerp is tot stand gekomen in samenwerking met medische experts, waarbij het essentiële uitgangspunt bestond uit de stand van het lichaam waarbij de benen iets hoger liggen dan het hart. Deze stand wordt "ZERO GRAVITY" genoemd, naar de positie die het menselijk lichaam aanneemt in een toestand van gewichtloosheid, waarbij de benen en borst een hoek van 127° vormen.

RSXA Clip relaxstoelen in onze webshop

Nu tot € 70 cashback op Lafuma relaxstoelen van 17.04.2024 t.e.m. 26.05.2024