Hoe werkt onze webshop?

 1. Ben je op zoek naar een boeket of een bloemstuk? Kies dan voor onze Oh’Fleur webshop.
  Op zoek naar een ander product uit ons assortiment? Neem een kijkje in onze Oh’Green webshop, hier vind je al een selectie uit ons assortiment.
  Waarom je niet al onze producten in één webshop kan terugvinden? Onze bloemen verdienen de nodige aandacht en vragen om een speciaal transport. We doen er alles aan om jou zowel in onze tuincentra als online een kwalitatieve service te garanderen.
 2. Iets gezien dat je bevalt? Kies je producten en voeg ze toe aan je winkelkar.
 3. Betaal makkelijk én veilig online en laat je bestelling thuis leveren.
  Verwachte levertermijn:
  • Oh’Fleur webshop: In deze webshop kan je zelf de leverdatum kiezen die voor jou past. Let op: levering is enkel mogelijk op werkdagen tussen 8.30 -18.30. Voor leveringen binnen België betaal je €10 leveringskosten. Meer info
  • Oh’Green webshop: In deze webshop maken we een onderscheid tussen kleine pakketten (in dozen) en grote pakketten (op paletten) om de leveringskosten te berekenen. Heb je nog vragen? misschien vind je hier wel een antwoord.

Terwijl je dit leest zijn wij achter de schermen volop aan het verder werken aan onze webshop(s). Onze Oh’Green webshop werd gelanceerd midden in het coronatijdperk. Bedankt om onze kleine schoonheidsfoutjes te vergeven!

We blijven, iedere dag opnieuw, streven naar een uitstekende service en een betaalbare kwaliteit van al onze producten. We doen er alles aan om jullie in de best mogelijke omstandigheden een breed online assortiment aan te bieden.

We willen je graag bedanken voor je begrip en wensen je veel online winkelplezier !