Home » Nieuws » Algemeen » Nieuwe winkel te Hognoul

Nieuwe winkel te Hognoul

Tuinfanaten, dierenvrienden, levensgenieters en fijnproevers van Hognoul en omgeving hebben er een inspiratieplek bij. Op het industrieterrein opent Oh’Green op 9 oktober zijn jongste winkel, vlak achter de IKEA-site.

Tuinliefhebbers die zich opmaken voor de winter weten waarnaartoe. In Hognoul kunnen ze terecht voor tips en advies om hun tuin helemaal winterklaar te maken. Fans van Kerstmis kunnen ondertussen hun hart ophalen op de kerstafdeling. Sfeer en gezelligheid verzekerd.

 

Oh’Green is er niet alleen voor mensen met groene vingers. Ook dierenvrienden, hobbykoks en fans van een mooi interieur vinden er een uitgebreid assortiment en krijgen er professioneel advies. Oh’Green Hognoul gaat voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en wil van shoppen een leuke en spannende beleving maken. Bezoekers kunnen heel veel proberen, ervaren en proeven. In het najaar staat er bijvoorbeeld een nocturne op het programma. Tijdens die avondopening kunnen de bezoekers aan verschillende workshops en demo’s deelnemen.

Genieten van en in het groen

Shopmanager Damien Tirtiaux is trots op zijn nieuwe winkel: “Ik ben heel erg tevreden over de visuele kwaliteit van onze winkel en het aantrekkelijke aanbod. Ons team bestaat uit specialisten in elk domein dat Oh’Green te bieden heeft. Iedereen staat te popelen om de eerste klanten te verwelkomen, hen professioneel advies te geven en hen van en in het groen te doen genieten.”