Home » Inspiratie » Lekker koken » Hoofdgerechten » Gegrilde runderlapjes

Gegrilde runderlapjes

- Hoofdgerechten In: Lekker koken

 

 

Ingrediënten: (voor 4 personen)

  • 50 gr runderlapjes per persoon
  • limoen
  • ui (fijngesneden)
  • kaas (raclette)
  • 200 ml runderbouillon
  • verse oregano
  • knoflook
  • komijnpoeder
  • chilipoeder
  • peper en zout

 

Werkwijze:

  1. Snij de ui en de knoflook fijn. Meng in een kom met het komijnpoeder, oregano, chili, limoensap, peper en zout en de runderbouillon. Laat het vlees 5 uren marineren in de marinade.
  2. Ingrediënten: (voor 4 personen)50 gr runderlapjes per persoon
    limoen
    ui (fijngesneden)
    kaas (raclette)
    200 ml runderbouillon
    verse oregano
    knoflook
    komijnpoeder
    chilipoeder
    peper en zout

     

    Werkwijze:

    Snij de ui en de knoflook fijn. Meng in een kom met het komijnpoeder, oregano, chili, limoensap, peper en zout en de runderbouillon. Laat het vlees 5 uren marineren in de marinade.

    Bak het vlees op de grill of teppanyaki. Voeg er eventueel nog wat van de marinade bij. Leg er een plakje raclettekaas op naar wens. heerlijk bij wat gebakken aardappeltjes en gegrilde groenten. Smakelijk!