Traditional Christmas

Met hart voor traditie

Zweer je bij rood met kerst? Laat je helemaal gaan! Want dit jaar zijn de traditionele kerstkleuren weer helemaal in. Niet alleen rood, ook groen en goud.

Een traditionele boom

Een traditionele kerst? Die begint bij je boom. Leef je uit met rode ballen, slingers en versieringen. Wissel mat en glanzend af en varieer in stof en hout en alle soorten rood. En kies in plaats van het traditionele wit voor warm goud en groen. Breek het rood met gouden en groene ballen, klokjes en natuurlijke versieringen.

Ga all the way

Al dat rood en groen? Dat trek je gewoon overal door. Denk aan nostalgische notenkrakers, gouden kerststerren, groene dennenboompjes. Maak slingers van rode, groene en gouden kerstballen en hang ze op aan je muren of plafonds. Zet gerust een vrolijke kerstman op je kast En versier je boom, kasten en deurlijsten kwistig met twinkelende goudgele lichtjes.

Overal nostalgie

Lieflijk rode pakjes, kerstballen en theelichthouders, kussens en dekens in rood-groene Schotse ruit, zelfgemaakte decoraties van rode kerstballen, dennenappels, groene hulst en dennentakken: het kan allemaal. Dompel gerust je hele huis onder in die niet te kloppen traditionele kerstsfeer.