Nordic Nights

Scandinavische gezelligheid

Ook dit jaar is die typisch Scandinavische warme gezelligheid niet weg te slaan uit de woonkamers met kerst. Geniet van de rust en de warmte uit het Hoge Noorden.

Fijne knusheid

Die Scandinavische kerstsfeer? Dat is gezellig samenzijn met familie en vrienden. Met een boom waarin slingers en ballen in ijswit, luchtblauw of munt de boventoon voeren, afgewisseld met kleine accenten in diepblauw of zilver. Afgewerkt met zachte, warmwitte kerstverlichting.

Scandinavische chic

Trek die sprookjesachtige sfeer uit het Hoge Noorden ook naar je kersttafel en interieur door. Met kaarsen in verschillende groottes in de vorm van een dennenappel of kerstboom, frosted white dekens en kussens en mooie zelfgemaakte composities met witte en blauwgrijze accessoires. Afgewerkt met deco in natuurlijke materialen zit het helemáál snor met die Noorse gezelligheid.

Noors hout

Geen Scandinavische sfeer zonder decoratie in hout, rotan of natuurlijk bruine kleuren. Bijvoorbeeld een juten loper op je tafel, houten figuurtjes en beeldjes in je boom en op je kasten en bloemstukjes met schors, mos, dennentakjes en -appels.