Golden Glimmer

Goud = nooit oud

Kerst is goud. Het is één van de meest populaire kleuren voor in de Kerstboom, voor op de feestafel, voor ballen, slingers, sterren en kerstboompjes … Maar heb je al eens gedacht en goud én zwart? Goud hoeft niet oud te zijn; met onze gedurfde combinaties zorg je voor een moderne sfeer tijdens Kerstmis.

Rijkelijke boom

Dos je boom rijkelijk uit met gouden ballen, sterren en engelenhaar. Durf te combineren met andere mettalic tinten zoals zilver, koper en brons. En breng accenten aan in neutraal beige, camelkleur of natuurlijke bruintinten zoals walnoot en toffee.

De details zijn goud waard

Wil je je Kerstavond helemaal af maken? Vergeet dan zeker de details niet: Zorg voor pakjes in dezelfde tinten als je boom; combineer goud met zwart, wit of zilver. Maak op je bijzettafeltjes of kasten plaats voor ditto decohuisjes met kaarsjes of zorg voor een paar stoere notenkrakers. En ja, die komen dit jaar ook in black & gold.

Originele lichtjes

En wat past er beter bij kerstsfeer in huis dan heerlijk dineren bij zacht kaarslicht? Versier je feesttafel met theelichthouders van luxueus marmer, glazen delicate kerstboompjes, twinkelende slingers, en zelfs gouden bestek! Voeg een smaakvol zwartomrandservies toe, afgewerkt met onze unieke wijnglazen van rookglas, en je hebt een feesttafel die niemand jou zal nadoen.