Gingerbread house

Op bezoek bij de bakkerij van de Kerstman

Dit jaar staat er een bezoek aan iets heel speciaals op het programma. Denk aan knapperige koekjes, de geur van peperkoek en koppen dampende chocolademelk , avonden vol zoetigheid én gezelligheid…

Knus en knapperig

Je kent het wel, die heerlijke geur van warme koekjes die net uit de oven komen. Wel, dat is de beste manier om onze nieuwe kersttijl ‘Gingerbread house’ mee te beschrijven. De bakkerij van de Kerstman zorgt voor tafels vol zoete traktaties: Perperkoeken mannetjes en huisjes, suikerstokken van rood en wit, knapperig suikerglazuur, en last but not least: de onontbeerlijke kop hete chocolademelk met een weelderige toef slagroom erop!

Kerstmis: hoogdagen voor de thuisbakker

De dagen voor Kerst roepen op tot het zelf creëren van schattige koekjes, het bouwen van peperkoeken huisjes, het maken van indrukwekkende taarten of schattige cupcakes. Trek dus je Kerstschort maar aan, haal je overwanten maar boven: Let the baking begin!

Dozen vol met lekkers

Prachtige decodozen van hout of blik met de kleuren van Kerstmis, of retro jutte zakken van ruw geweven stof. De presentatie maakt jouw zoete creaties helemaal af! Of presenteer het lekkers op een mooie etagère. Die koekjes zullen zo op zijn!