3 vrolijke thema’s voor je paasdecoratie

Paaseieren verstoppen in de tuin, met de familie rond de tafel voor een gezellige paasbrunch of -lunch: met de juiste paasdecoratie breng je die vrolijke en gezellige paassfeer nu al in huis. Op welke stijl val jij: traditioneel, natuurlijk of romantisch? 

Traditioneel: frisse voorjaarskleuren

Een schattig geel kuikentje hier, een hippe groene paashaas daar. Nog wat roze, oranje of blauwe paaseieren erbij. Laat je helemaal gaan in lekker frisse en vrolijke lentekleuren. Wissel af met beeldjes en potten in aardewerk, in dezelfde tinten natuurlijk. En waarom ook niet je paasmandjes en glazen op de paastafel in voorjaarstonen?

Naturel: natuurlijke materialen in aardetinten

Paastakken, houten paaseieren, rieten paasmandjes, paasdecoratie in heerlijk zachte teddystof … Met de natuurlijke materialen van onze natureldecoratie in aardetinten zoals bruin en beige gecombineerd met wit tover je je huis in no time om in een warm paasnest. En met de paashaas op je glazen en servetten trek je die natuursfeer ook naar je feesttafel door.  

Blush: romantische tonen

Ben je meer een romantische ziel? Dan is dit paasthema je op het lijf geschreven. Kleur je huis in roze, perzik, koraal en andere tinten blush. Oranje paashazen, roze paasmandjes, lichtbruine paaseihangers: het mag allemaal. Meng er nog wat gebroken wit tussen en je interieur baadt tijdens de paasdagen van boven tot onder in een warme en romantische paassfeer.