Home » Inspiratie » Huisdieren plezieren » Vakantie voor je favoriete huisdier

Vakantie voor je favoriete huisdier

Je huisdier moet raar opgekeken hebben de voorbije maanden. Zo vaak hun baasje zien is voor hen even wennen en voor velen zal dat ook nog wel even duren. Maar niet getreurd. Dat is meteen ook voor hen een mooi moment om ten volle van het huis, de tuin en alle bewoners te genieten. Leg daarom je huisdieren eens extra in de watten en zorg voor wat extra leven in je tuin. Het worden maanden om nooit te vergeten.

Vogelbad Finch

Zo baasje, zo beestje

Dieren en mensen hebben meer gemeen dan we denken. Op vakantie willen ze allebei hetzelfde: lekker eten, drinken binnen pootbereik en een comfortabele plek om lekker te luieren.
Dat lekkere eten is zo gepiept. Geef je huisdieren enkele snoepjes om ze zoet te houden of geef ze iets waar ze een vette kluif aan hebben. Letterlijk en figuurlijk dan. Bij Oh’Green vind je snoepjes in alle maten en vormen voor al je huisdieren.

Vergeet ook de dieren in de tuin niet. Plant enkele bijvriendelijke struiken of bloemen om de bijtjes op hun gemak te stellen. Of installeer een vogelbad. Wedden dat je dan elke dag mag genieten van gezellig gefluit?

Hondenzwembad

Koele zomer

Hete zomerdagen vragen om afkoeling. Als jij het al lastig hebt, vraag je je dan maar eens af hoe je huisdier met een dikke vacht zich voelt. Wat je zeker niet mag doen, is je huisdier afkoelen door er een natte handdoek op te leggen. Beter leg je iets op de grond waar hij of zij zelf op kan gaan liggen zoals een koelmat bijvoorbeeld. Die zijn er in verschillende maten. Dus of je nu een chihuahua of een uit de kluiten gewassen Duitse herdershond hebt, er is voor elk wat wils. Maar zorg naast gewone afkoeling ook voor wat entertainment. Zo zijn er zwembaden speciaal voor je hond. Plezier gegarandeerd voor je hond en wie weet ook jezelf. Want als de hond er niet in zit, kan jij het evengoed gebruiken.

Koelmat Fresk

Samen op pad

Een staycation hoeft niet te betekenen dat je tussen je 4 muren moeten blijven zitten. Integendeel, ons land heeft zoveel mooie plekjes om te ontdekken dat het bijna zonde is om er niet af en toe op uit te trekken. Wie een hond als huisdier heeft, hoeft dat al zeker niet alleen te doen. Let er enkel op dat je het je huisdier ook tijdens de verplaatsingen zoveel mogelijk naar zijn of haar zin maakt. Een comfortabele bench maakt alvast een groot verschil. Zo vervoer je je hond veilig van punt A naar punt B.
Wil je graag een grote wandeling maken maar kan je hond niet altijd even goed mee? Geen enkel probleem. Met een hondenbuggy geraak je overal en hoef je je geen zorgen te maken dat je hond er plots de brui aan geeft.

Hoe je het ook draait of keert, bij Oh’Green vind je alles voor een zalige staycation met je favoriete huisdier.