Home » Inspiratie » Decoratie » Zuiderse herfsttafel

Zuiderse herfsttafel

In: Decoratie

À table op z'n mediterraans

Ook in het najaar dineren we feestelijk met een Zuiders tintje! De Côte d'Azur vertaalt zich hier in het servies, tafellinnen en de gerechtjes. In het najaar hoef je niet noodzakelijk voor donkere kleuren te kiezen. Ook lichte kleuren zoals blauw en turquoise kan je perfect gebruiken om een najaarssfeer te bekomen. Gebruik her en der een tint zwart of antraciet, in je servies of servetten bijvoorbeeld. Voor een winterse touch kun je enkele schapenvellen of kunstbont draperen over de eetstoelen. Dit geeft de herfsttafel een warme uitstraling.

Dineer je buiten? Blijf dan heerlijk warm buiten zitten met behulp van een terrasheater. Er bestaan vele soorten en uitvoeringen, ontdek hier een greep uit ons assortiment.

Servies Pascale Naessens "Pure" by Serax - Tafellinnen Pascale Naessens - Glazen Pascale Naessens by Serax - Bestek "Simplicity" 24-delig Pomax - Schapenvel Monroe Life

Enkele tips voor je gedekte herfsttafel

  • Blijf trouw aan aardetinten zoals steengrijs, antraciet, aardebruin en zeegroen. Het servies is kleurrijk genoeg, om de eettafel een najaarslook te geven hou je de aanvullende kleuren best sober.
  • Houten onderzetters, plateaus en snijplanken presenteren de hapjes en de gerechten mooi en houden het naturel.
  • Leg enkele bessen- en groentakken op tafel voor een typische najaarssfeer.

Zwarte ovalen braadpan Le Creuset, verkrijgbaar in verschillende kleuren

Lekker uit onze foodcorner

 

Maak een heerlijke verse pasta en verrukkelijke saus met producten van "Al Dente La Salsa" van Belgische bodem. Knapperige toastjes met beleg zijn ideale hapjes en vallen bij iedereen in de smaak. Als aperitief kun je gaan voor een frisse Prosecco, een Gin tonic,... In onze foodcorner vindt je een ruime keuze aan verschillende kwalitatieve producten!

Foodcorner - te vinden bij je Oh'Green winkel Balen, Ekeren, Ninove en Sint-Katelijne-Waver