Home » Inspiratie » Décoration » Twinkling Traditions

Twinkling Traditions

In: Decoratie

Met toeters en jinglebellen

Niks mis met tradities. Zeker in deze tijd van het jaar grijpen we graag terug naar het oude vertrouwde. Met rood, groen en goud zit je altijd goed voor die typische Christmas mood.

O dennenboom!

De boom is de ster van het feest, rijkelijk uitgedost in traditionele kleuren: warmrood, kerstrood, dennengroen en goud. Ga helemaal loos met ballen en slingers. En wees al even gul met notenkrakers, peperkoekenventjes en teddyberen.

Overdrijven mag

Bij een traditionele kerstsfeer mag een beetje kitsch niet ontbreken. Snoezige hartjes, koffiemokken met kerstmannen, dartele Rudolphs en fonkelende lichtjes gedijen prima in deze klassieke setting. Jij toch ook?

Flamboyant festijn

Aan tafel mag het ook wat meer zijn. Trek het rood-goud-groene thema resoluut door in je versiering: van kaarsen en servetten tot tierelantijntjes. Ondertussen snuif je de geur op van kaneel, gember en kruidnagel terwijl je luistert naar mierzoete kerstsongs. Merry Christmas!

Kerst bij Oh'Green

Voor welke kerstdecoratie ga jij dit jaar? Kom langs in een tuincentrum van Oh'Green. Je ziet er kerstbomen, interieurs en inspiratie voor je feesttafel in 5 kerststijlen. En je neemt je favoriete kerstartikelen meteen mee naar huis.

Alle kersttrends van 2021 op een rij