Home » Inspiratie » Decoratie » Pretty pastels woontrend

Pretty pastels woontrend

In: Decoratie

Dé deco trend van dit jaar zet Pastel kleuren zijn zo trendy dat je ze overal ziet opduiken. Maar niet alles hoeft daarom mierzoet te ogen! Het fijne aan pasteltinten is namelijk dat ze zich perfect met stoerdere tinten laten combineren zoals grijs, graniet of marmer. Ook houten materialen zoals licht teak passen zodanig goed bij deze trend en voegen extra warmte toe aan de koele pasteltinten.

 

 

 

 

Met geometrische prints in pastelkleuren op je tafel trek je meteen de aandacht naar je servies, de rest van styling op tafel kun je rustig houden met effen kleuren en materialen zoals snijplanken in marmer en egale ivoorkleurige tafelservetten. Hou de basis licht is de boodschap, zo komt al de rest van je decoratie des te meer tot zijn recht!

 

Leg her en der een groen accent op je tafel of in je interieur. Planten in combinatie met koperen decoratie items doen het altijd goed en zorgen voor een mooie kleurcombinatie.

Theelichtje Serax – snijplank J-Line 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stijl je tafel volledig in zoete pastelkleuren met het servies van Tokyo Design Studio. Het servies bestaat uit eetborden, dessertborden, kommen, mokken en authentieke theepotten.

Servies Toky Design Studio 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Glaswerk of een windlicht in combinatie met mint groene of pastelroze kaarsen geven een leuke en gezellige toets aan het interieur. De kaarsen van Woodwick zijn verkrijgbaar in vele kleuren, onder andere ook in prachtige pasteltinten.

Geurkaars “Ginger Flower” Woodwick – Marmeren onderzetter rond Rasteli – Marmeren plateau Rasteli – bloempot Serax