Home » Inspiratie » Decoratie » Bohemian summer

Bohemian summer

In: Decoratie

Of je nu net op vakantie geweest bent of lekker thuis blijft, ook in je dichte omgeving willen we allemaal het ultieme vakantiegevoel beleven. En een moeilijke klus hoeft dat niet te zijn. Met leuke zomerse accessoires, kleine meubelen en mooie groene planten ga jij ook thuis voor een rustgevende Ibiza look. Een hangmatje of een schommelstoel er bij en de rest van jouw vakantie kan niet meer stuk.

Bohemian vibes op je terras

Om te starten kan je een paar kussens en dekentjes in verschillende warme kleuren verzamelen om zo meteen die bohemian style te creëren. Een hangmat met gehaakte details is ook een mooi en vooral comfortabel detail. Vergeet de ruimte boven je terras niet. Met een paar doeken, lantaarnslingers en kaarsen breng je al meteen sfeer en gezelligheid in je stukje paradijs. Als je nog wat plaats kan vullen, dan is een grote parasol zeker onmisbaar.

Kleine details voor extra gezelligheid

Heb je heel wat planten op je terras staan? Zet ze in terracota potten en gebruik bijzettafeltjes met retrotegeltjes bijvoorbeeld. Cactussen zijn ook helemaal in voor deze trend, dus hou je niet in als je van cactussen houdt. Voor de vloer kan je gebruik maken van tapijten, die geven dat extra bohemian feel op je terras.

Voeg je persoonlijke touch toe!

Het leuke aan de Bohemian style in je tuin, is dat je helemaal vrij bent in het inrichten van je eigen paradijs. Hoe meer je kleine en grotere planten, spulletjes en decoratieve elementen plaatst, hoe beter! Je hoeft je dus helemaal niet in te houden.

Apéro time

Iets lekkers mag natuurlijk ook niet ontbreken. Wist je dat je bij Oh'Green een uitgebreide keuze hebt aan exclusieve limonades, overheerlijke apéro snacks en vele aperitief dranken? Serveer op een bijpassend Ibiza blauw servies en gebruik leuke kleurrijke servietten. Om je houten meubels of bijzettafeltje te beschermen kun je vrolijke placemats gebruiken met een patroon. Ching!