Home » Inspiratie » Buiten leven » Buitenverlichting

Buitenverlichting

Een mooie verlichte tuin of terras maakt het in de avond zo veel aangenamer en zorgt ervoor dat we nog lang kunnen genieten en vertoeven in onze buitenomgeving. Zacht licht brengt sfeer in je tuin of op je terras en brengt ook ’s avonds bloemen en planten tot leven. Buitenverlichting is niet alleen sfeervol maar ook praktisch, zoals aangepaste gevelverlichting of border verlichting.

 

 

LED lampen op zonne-energie

De unieke snoerloze buitenlampen van Gacoli zorgen voor een revolutie in buitenverlichting. Vanaf nu is er geen elektriciteit, installatiewerk of bekabeling meer nodig voor sfeervolle buitenverlichting. Zoek een fijne plek buiten, plaats de lamp en de zon doet de rest! Een buitenlamp, waardoor je lekker lang buiten kunt zitten, zonder daarmee het milieu te veel te belasten, dat is precies het product dat Gacoli wilde ontwerpen.

Alle Gacoli lampen werken op zonne-energie en zijn snoer- en kabelloos. Sommige modellen zijn zelfs uitgerust met een handige afstandsbediening met dimfunctie of automatische schemerschakelaar zodat je maximaal kunt genieten van het buitenleven.

De kunststof lampenkap en het robuuste RVS maken van Gacoli echte eyecatchers voor de tuin of terras, ook als het niet donker is.

Ontdek het assortiment van Gacoli buitenverlichting in onze winkels.

 

 

 

Modern design & draadloos

Soho biedt je de keuze uit verschillende vormen en formaten draadloze lampen uit modern kunststof. Appelvorm, rond, vierkant, peervormig, en het leuke aan alle lampen is dat ze verstelbaar zijn in verschillende kleuren met behulp van een afstandbediening.

 

Ontdek het assortiment van Soho buitenverlichting in onze winkels.

 

 

 

 

 

 

 

Hip & trendy

Fatboy lampen zijn dimbare, moderne design LED lampen, voor zowel binnen als buiten. De Fatboy Edison reeks omvat unieke draadloze lampen met het typische Fatboy karakter. De lamp is in zijn geheel verlicht door gebruik van LED licht en is te gebruiken in drie verschillende lichtstanden. Deze reeks is verkrijgbaar in Small, Medium en Grand model. Door de interne accu gaan deze lampen uren lang mee vooraleer je ze terug moet opladen.

De kleinste modellen (Edison the Petit) kan je ook opsmukken met leuke lampenkapjes uit de Cooper Cappie serie. Er bestaan maar liefst 55 smaakvolle, verwisselbare lampenkapjes. Van vintage ‘Granny’ tot een duizend-en-één-nachten thema met ‘Mounir’. Voor elk themafeest, mood en interieur is er een Cooper Cappie beschikbaar.

Ontdek het assortiment van Fatboy buitenverlichting in onze winkels.

 

 

 

 

Twee in één

Hou de sfeer erin op je terras. Deze witte tafellamp van Smooz heeft een ingebouwde speaker voor een fijn achtergrondmuziekje bij wat je ook aan het doen bent.

 Deze CAN tafellamp van Smooz maakt het extra gezellig op je terras. Hij heeft een ingebouwde bluetooth speaker, in combinatie met lichteffecten en 6 verschillende kleuren die je kan dimmen. Wanneer je de lamp via de bijgeleverde USB-kabel volledig hebt opgeladen, gaat ze 8 à 10 uur mee. Daarnaast krijg je een AUX-kabeltje, om je toestel eventueel rechtstreeks met de speaker te verbinden. Er is ook een Micro SD slot voorzien. Je mag de tafellamp zowel binnen als buiten gebruiken, maar laat ze best niet permanent buiten staan.

 

 

 

 

 

Ontdek ons volledige assortiment buitenverlichting in onze winkels!

Klik hier voor een overzicht van onze winkels.