Home » Inspiratie » Bloemen en planten » Kamerplanten

Kamerplanten

De winter komt eraan, ga verder met kamerplanten!

Je hebt geen tuin, maar je houdt van planten? Wist je dat we bij Oh Green zoveel kamerplanten hebben dat je van je appartement of huis een echte jungle kunt maken? Begonia, Aloë Vera, Monstera Deliciosa, Orchideeën en vele anderen om een grote klap van de natuur en zuurstof in uw huis te brengen.

Kamerplanten zijn goed voor uw decoratie!

Door planten toe te voegen aan je woonkamer, je slaapkamer en je lobby is de garantie voor een geweldige kleurversterking! Groen, geel of paars, ze zullen uw leefruimtes op natuurlijke wijze verlichten.

Kamerplanten zijn gemakkelijk!

Het verzorgen van kamerplanten is heel eenvoudig. Ze worden niet aangevallen door de koud en hebben in wezen water nodig. Voor de meeste van hen is een wekelijkse bewatering genoeg. Zodra de bovenste laag van de grond droog is, is het tijd om ze water te geven.

Kamerplanten zijn goed voor de gezondheid!

En ja, uw kamerplanten reinigen op natuurlijke wijze de omgevingslucht van vele vervuilende stoffen (sigaretten, verf, huishoudproducten,...).

 

Hoe doen onze geliefde planten het? Het zijn hun bladeren die veel vervuilende stoffen absorberen, filteren, verteren en voeden zich met deze stoffen. Tot slot is het door middel van een transpiratieproces dat de plant zuurstof in de vorm van waterdamp afgeeft en dus verantwoordelijk is voor het verwijderen van veel vervuilende stoffen uit uw huis.