DEALS december

10% terugbetaald in waardebonnen voor je volgende aankoop met je My Oh'Green klantenkaart. Actie enkel geldig in onze tuincentra.

10% terugbetaald*

op het assortiment laarzen en tuinhandschoenen

*Deze promo is enkel geldig voor My Oh’Green klantenkaarthouders van 01.12.2022-31.12.2022 op het assortiment laarzen en tuinhandschoenen. 10% van de aankoopwaarde wordt terugbetaald in waardebonnen voor je volgende aankoop via je My Oh’Green klantenkaart. Waardebonnen kunnen niet gebruikt worden voor de aankoop van cadeaukaarten, voor horecaconsumpties, vergoeding van werkuren of online aankopen. Niet cumuleerbaar met andere lopende (kortings)acties of promoties en niet geldig in de webshop.

10% terugbetaald*

op het assortiment boeken

*Deze promo is enkel geldig voor My Oh’Green klantenkaarthouders van 01.12.2022-31.12.2022 op het assortiment boeken. 10% van de aankoopwaarde wordt terugbetaald in waardebonnen voor je volgende aankoop via je My Oh’Green klantenkaart. Waardebonnen kunnen niet gebruikt worden voor de aankoop van cadeaukaarten, voor horecaconsumpties, vergoeding van werkuren of online aankopen. Niet cumuleerbaar met andere lopende (kortings)acties of promoties en niet geldig in de webshop.

10% terugbetaald*

op het assortiment terrasverwarming

*Deze promo is enkel geldig voor My Oh’Green klantenkaarthouders van 01.12.2022-31.12.2022 op het assortiment geldig op het assortiment terrasverwarming (gas, elektrisch en niet elektrisch). 10% van de aankoopwaarde wordt terugbetaald in waardebonnen voor je volgende aankoop via je My Oh’Green klantenkaart. Waardebonnen kunnen niet gebruikt worden voor de aankoop van cadeaukaarten, voor horecaconsumpties, vergoeding van werkuren of online aankopen. Niet cumuleerbaar met andere lopende (kortings)acties of promoties en niet geldig in de webshop.

10% terugbetaald*

op het assortiment van binnenverlichting Calex

*Deze promo is enkel geldig voor My Oh’Green klantenkaarthouders van 01.12.2022-31.12.2022 op het assortiment van binnenverlichting Calex, uitgezonderd kerstverlichting. 10% van de aankoopwaarde wordt terugbetaald in waardebonnen voor je volgende aankoop via je My Oh’Green klantenkaart. Waardebonnen kunnen niet gebruikt worden voor de aankoop van cadeaukaarten, voor horecaconsumpties, vergoeding van werkuren of online aankopen. Niet cumuleerbaar met andere lopende (kortings)acties of promoties en niet geldig in de webshop.

10% terugbetaald*

op het assortiment binnenverlichting Eglo

*Deze promo is enkel geldig voor My Oh’Green klantenkaarthouders van 01.12.2022-31.12.2022 op het assortiment van binnenverlichting van Eglo, uitgezonderd kerstverlichting. 10% van de aankoopwaarde wordt terugbetaald in waardebonnen voor je volgende aankoop via je My Oh’Green klantenkaart. Waardebonnen kunnen niet gebruikt worden voor de aankoop van cadeaukaarten, voor horecaconsumpties, vergoeding van werkuren of online aankopen. Niet cumuleerbaar met andere lopende (kortings)acties of promoties en niet geldig in de webshop.

10% terugbetaald*

op het assortiment buitenverlichting Luxform

*Deze promo is enkel geldig voor My Oh’Green klantenkaarthouders van 01.12.2022-31.12.2022 op het assortiment van buitenverlichting Luxform, uitgezonderd kerstverlichting. 10% van de aankoopwaarde wordt terugbetaald in waardebonnen voor je volgende aankoop via je My Oh’Green klantenkaart. Waardebonnen kunnen niet gebruikt worden voor de aankoop van cadeaukaarten, voor horecaconsumpties, vergoeding van werkuren of online aankopen. Niet cumuleerbaar met andere lopende (kortings)acties of promoties en niet geldig in de webshop.

10% terugbetaald*

op het assortiment buitenverlichting Lutec

*Deze promo is enkel geldig voor My Oh’Green klantenkaarthouders van 01.12.2022-31.12.2022 op het assortiment van buitenverlichting Lutec, uitgezonderd kerstverlichting. 10% van de aankoopwaarde wordt terugbetaald in waardebonnen voor je volgende aankoop via je My Oh’Green klantenkaart. Waardebonnen kunnen niet gebruikt worden voor de aankoop van cadeaukaarten, voor horecaconsumpties, vergoeding van werkuren of online aankopen. Niet cumuleerbaar met andere lopende (kortings)acties of promoties en niet geldig in de webshop.

10% terugbetaald*

op alle borden

*Deze promo is enkel geldig voor My Oh’Green klantenkaarthouders van 01.12.2022-31.12.2022 op alle borden, niet geldig op glazen, bestek, serveerplanken of -dienbladen. 10% van de aankoopwaarde wordt terugbetaald in waardebonnen voor je volgende aankoop via je My Oh’Green klantenkaart. Waardebonnen kunnen niet gebruikt worden voor de aankoop van cadeaukaarten, voor horecaconsumpties, vergoeding van werkuren of online aankopen. Niet cumuleerbaar met andere lopende (kortings)acties of promoties en niet geldig in de webshop.