Klaar voor de mooiste kerst ooit?

Kom kerstshoppen bij Oh'Green. Snuif eens diep in, je kunt de geur van dennenbomen, ovenschotels en zelfgemaakte koekjes al ruiken. De tijd van duizend-en-een lichtjes, en vrienden en familie dicht bij elkaar. Maak er ook dit jaar een oergezellige tijd van. Beleef kerstmis in al onze winkels! Laat je inspireren en laat je huis fonkelend het nieuwe jaar ingaan. De mooiste kerstdecoratie en trends vindt je bij Oh'Green.

Romantische kerst

Crèmekleuren, poederroze, lila, goud en zilver. Dat zijn de zachte basistinten voor een romantische kerst. Versier je kerstboom als een suikerspin en met zachte veren. Laat ook je interieur tot leven komen met brocanterie: beeldjes, doosjes en sierlijke fotokaders.

 

Traditionele kerst

Traditioneel? Zeker! Saai? Allesbehalve! Beeld je een kerstinterieur in met groen en rood en je hoort er het haardvuur vanzelf knetteren. De traditionele kleuren zorgen voor instant warmte en gezelligheid. Experimenteer met decoratie in smaragdgroen en warmrood. En combineer met wit of goud.

Go Oh'Green

Olijfgroen, mosgroen, bosgroen,... Kies dit jaar voor decoratie in de kleur van de natuur en de hoop. Combineer accessoires in uiteenlopende groentinten - plaids, kussens en aardewerk - en voeg enkele eyecatchers toe in zilver, goud of kerstrood. zo oogt je interieur luxueus en straalt het rust uit. Een zacht naturel koeienvel op je vloer matcht perfect bij het groene kleurenpallet.

It's Showtime!

De lichten gaan aan, de zware fluwelen gordijnen schuiven open... it's showtime! Maak je klaar dit jaar voor een spektakel van kleuren, indrukken en vooral: een indrukwekkende kerstshow. Grote fluwelen strikken en gouden versieringen maken van jouw kerstboom een echte eyecatcher.