Wonderful Woods

Schrijf je eigen sprookje

De kleurrijkste, meest idyllische en magische trend van dit jaar? Het betoverde bos met een uitbundige mix van kleuren zoals mosgroen, lila, kaneel, lichtgoud en wit.

Kleurenpracht

Laat je boom schitteren in die magische kleurenmix. Meng alle kleuren quasi nonchalant door elkaar of hang je kerstballen in lagen boven elkaar, telkens in een andere tint. Wissel af met dennenappels en paddenstoelen en feeërieke figuurtjes zoals gnomen, kabouters en rendieren.

Sprookjes bestaan

In je magische bos laat je sprookjes tot leven komen. Vul ook je woonkamer met paddenstoelen, rendieren en sprookjesfiguren zoals gnomen en kabouters. Kijk niet op een kaars of theelicht meer of minder. Het feeërieke kaarslicht en een laagje kunstsneeuw maken het betoverende plaatje compleet.

Magisch decor

Natuurlijke materialen mogen ook in dit toverachtige decor niet ontbreken. In hetzelfde kleurenpalet natuurlijk. Prachtig paarse, rode en witte bloemendecoraties, rieten manden, papieren kersthangers en keramieken vazen: het hoort er allemaal bij. Zo breng je die betoverende sfeer helemaal tot leven.

Zo maak je van kerst de wonderbaarlijkste tijd van het jaar

De 5 sfeervolste kersttrends van 2022