Home » Inspiratie » Huisdieren plezieren » Met de hond op reis

Met de hond op reis

Samen met het hele gezin op reis, inclusief de grote vriend van de familie: je hond! Niks leukers dan je trouwe viervoeter mee op stap te nemen. Je wil natuurlijk ook dat je hond veilig met het gezin kan meereizen in de wagen. Met onderstaande handige accessoires en must-haves wordt een reisje maken in één klap zeer comfortabel!

Zetelbescherming

Als dierenvriend neem je natuurlijk het liefste je hond overal mee naartoe… Maar na een middag flink stoeien in de modder of in het natte gras, wil je liefst niet dat alle zetels volhangen! Met zetelbescherming is dit voortaan verleden tijd. Geen vuile pootjes, haren of slijtage op je achterbank meer en je hond reist comfortabel mee op een zachte ondergrond.

Ontdek verschillende modellen en formaten bij onze dierenafdeling in je Oh'Green winkel.

Gordel aan!

Veiligheid staat voorop, ook voor je huisdier! Bij Oh'Green kun je hondentuigjes voor zowel kleine als grotere honden terugvinden zodat je hond veilig meereist in de wagen. Ook voor je eigen veiligheid zorg je er beter voor dat je huisdier netjes op zijn plaats blijft, een enthousiast rondspringende hond in de wagen kan soms voor heel wat hinder zorgen.

Reizen in stijl


Handig verplaatsbaar en in verschillende afmetingen verkrijgbaar is een transportbox. Een box is geschikt voor wanneer je jouw hond in de kofferruimte van je wagen laat meereizen of in het vliegtuig. Doordat de box gemaakt is van hoogwaardige kunststof kan deze gerust tegen een stootje en is ze eenvoudig te reinigen. De boxen zijn IATA gekeurd en zijn dus ook geschikt voor honden die met het vliegtuig meereizen.

Eten en drinken

Wanneer je langere afstanden gaat afleggen, zorg je er best voor dat er steeds vers drinkwater is en er brokken aanwezig zijn. Handige siliconen eetbakjes zijn hiervoor zeer geschikt, door het gebruikte materiaal zijn deze anti-slib en onbreekbaar. Ze klappen in als een harmonica en worden zo zeer compact. Plastic eetbakken zij ook onmisbaar op een trip, ontdek het volledige assortiment in je Oh'Green winkel.