Home » Inspiratie » Huisdieren plezieren » Lief! & Stoer!

Lief! & Stoer!

Lifestyle artikelen voor je lieveling! Lief! & Stoer! is een eigentijds merk waar iedereen zijn gading in kan vinden. Kies tussen de stoere blauwe variëteit of ga voor het speelse roze assortiment. Zowel kat als hond worden in de watten gelegd. Het merk voorziet in een mooi aanbod elegante speeltjes, handige leibanden en zachte nestjes.

 

 

Vind een uitgebreid aanbod terug aan heerlijke ligbedden voor zowel hond als kat, ieder kussen of mandje bestaat uit heerlijk zacht materiaal zodat ieder huisdier er heerlijk in zal kunnen slapen.

 

 

 

 

Verwen jouw huisdier met trendy speeltjes waar ze dol op zullen zijn! Een speelse krabpaal bijvoorbeeld die jouw kat niet alleen uren speelplezier zal bezorgen maar ook nog eens goed staat in je interieur, dan zit je zeker goed met Lief! De vrolijke kleuren springen in het oog en de meisjesachtige prints zullen zeker in de smaak vallen bij jouw huisgenoot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je vind de collectie van Lief! & Stoer! terug op onze dieren afdeling te Oh’Green Aarschot, Balen, Ekeren, Ninove en Sint-Katelijne-Waver. 

Klik hier voor een overzicht van onze winkels

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren