Home » Inspiratie » Huisdieren plezieren » Geef je hond een eigen plek in huis om tot rust te komen.

Geef je hond een eigen plek in huis om tot rust te komen.

Een draadkooi zou eigenlijk bij geen enkele hondeneigenaar mogen ontbreken. Vaak heeft deze kooi van traliewerk een negatieve uitstraling omdat het enkel een hok lijkt waarin je je hond gaat opsluiten. Dat klopt echter niet. Een draadkooi is heel multifunctioneel:

Bij de opvoeding van een puppy kan ze gebruikt worden om ongewenst gedrag af te leren, maar vooral ook voor de zindelijkheidstraining.

Bij een volwassen hond kan ze tijdelijk gebruikt worden om een hond op te sluiten om vernieling tegen te gaan of hem te kalmeren wanneer hij overprikkeld of angstig is. Sluit een hond er echter nooit te lang in op want dit kan tot stress of angst leiden.

Een bench is zeer nuttig om een slaapplek of rustplaats aan te bieden waar de hond zich kan terugtrekken en zich veilig voelt, op voorwaarde uiteraard dat hij dit prettig vindt. Respecteer dan ook zijn rust wanneer hij zich daar terug trekt.

Daarnaast kan het natuurlijk ook gebruikt worden in de koffer van een auto tijdens het vervoer.

Bij Oh’Green vind je naast een assortiment draadkooien ook meerdere accessoires voor in de draadkooi: een passend kussend of dekentje, een drinkbak of een voerbak (wanneer de hond hier langer in verblijft).