Home » Inspiratie » Huisdieren plezieren » Designed by Lotte

Designed by Lotte

Lotte’s story

Je huis wordt een thuis als je jezelf kunt zijn. Je eigen nestje creëren met fijne spullen die bij je passen en aansluiten bij jouw persoonlijkheid en stijl. Thuis genieten van het leven samen met je familie, vrienden en natuurlijk je huisdier! Het doel van Designed bij Lotte is om mooie, tijdloze en eigenzinnige producten te creëren die perfect in je interieur passen en waar je huisdier ook nog eens dol op is. Geïnspireerd door natuurlijke materialen en kleuren, door romantische vormen in combinatie met stoere elementen. Creëer met onze producten een eigen (life)style waar jij en je huisdieren samen van kunnen genieten.

 

Over de collectie

De collectie van Designed by Lotte bestaat uit een combinatie van honden-, katten- en interieur artikelen. Deze producten worden gekenmerkt door een landelijke uitstraling gecombineerd met subtiele vrouwelijke elementen. Het grootste gedeelte van het assortiment is ontwikkeld voor jouw hond of kat. Deze producten worden zo gecreëerd dat ze passen bij jouw lifestyle en interieur.

 

 

 

Alles voor jouw kat

Geef jouw favoriete kat een lekker plekje met een heerlijk zacht kattenmandje. Een krabpaal is noodzakelijk voor een kat, het zorgt ervoor dat jouw huisdier zich goed kan rekken en strekken en zo souplesse in zijn lichaam behoudt. Ook is het een manier om de nagels schoon te maken en zorgt het voor ontspanning! Een kat houdt van spelletjes en in beweging zijn, met deze leuk vormgegeven krabbol kan de kat eindeloos spelen.

 

 

 

 

 

 

Alles voor jouw hond

Een eigen sofa voor de hond is onmisbaar, je viervoeter kan er in comfortabel in slapen of even uitrusten na een speelpartijtje. Deze kubu hondensofa bijvoorbeeld heeft een lage instap en is verkrijgbaar in 3 verschillende maten. Trendy halsbanden uit nylon zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zorgen voor een fashionable en eigentijdse look.

Speelgoedjes die passen bij je interieur kun je ook in de collectie terug vinden. Of wat dacht je van mooie eetbakjes waar je hond uit zal smullen?

 

 

 

 

 

 

 

Designed by Lotte voor je interieur

In onze collectie vind je tal van leuke items terug die perfect matchen in je interieur. Ligt je huisdier graag in de bank, op schoot of in bed? Met een zachte en mooi afgewerkte plaid houd je de meubels vrij van haren. Lekkere honden- of kattensnacks bewaar je in een stijlvolle voorraadpot, zo drogen ze niet uit.

Deuren die dichtwaaien en perongelijk opgesloten huisdieren zijn verleden tijd met een mooie  deurstopper in textiel. Sfeervolle wandtegels en houten tekstbordjes met afbeeldingen van een hond/kat zijn ook een leuk detail in je interieur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle productontwerpen zijn uniek, deze worden door eigen designers bedacht en uitgewerkt. Er wordt inspiratie gezocht in trends en ontwikkelingen, maar ook in stoffen, structuren enkleuren. Alle aspecten worden bewust gekozen en zorgvuldig samengesteld.

Je vind de collectie van Designed by Lotte terug op onze Animall afdeling te Walter Van Gastel Balen, Ekeren, Ninove en Sint-Katelijne-Waver. 

Klik hier voor een overzicht van onze winkels