Home » Inspiratie » Top 5 Kerst cadeautips

Top 5 Kerst cadeautips

Voor sommigen een makkelijk klusje, voor anderen elk jaar weer een uitdaging: de perfecte cadeau's uitkiezen voor onder de kerstboom. Geen nood, bij Oh'Green vindt je alles onder één dak om er ook dit jaar de perfecte Kerst van te maken.

Petalo Pink fles - €29.99

1. Moscato Manzoni Petalo Pink

Wij zouden deze bruisende rose wijn van Bottega enkel en alleen al kopen omwille van zijn jasje! Perfect om mee binnen te vallen op een eindejaarsfeestje of om als eyecatcher op je feesttafel te zetten alvorens te gaan aperitieven.

Geen fan van fruitige rose wijn? Ontdek dan het volledige drankassortiment in ons kookatelier, of stel een geschenkmand samen met kwalitatieve dranken naar keuze.

plant: Ø12cm - €4.99

2. Poinsettia

Een prachtige blikvanger en ze straalt waar ze ook neergezet wordt: de Kerstster oftewel "Poinsettia". Het is haast traditie om tijdens de kerstperiode een exemplaar mee te nemen wanneer je op bezoek gaat. Een rode, roze of witte variant, welke is jouw favoriet?

Ontdek het uitgebreide assortiment Poinsettia's in onze winkels.

Warmies knuffel - €19.99

3. Warmies

Ken jij ook iemand die het altijd koud heeft? Schenk hem of haar dan een leuke Warmies knuffel! De knuffel is gevuld met een natuurlijke mix van granen met een toevoeging van lavendelaroma voor een heerlijke geur die ook nog eens voor ontspanning zorgt. Even in de microgolfoven, en de knuffel zorgt ervoor dat koude voeten of handen verleden tijd zijn. Leuk voor jong en oud, ontdek alle modellen in onze winkels.

elysium geurkaars
190g - €32.99

4. Max Benjamien 'Elysium'

Zoek je een sfeervol cadeau én een die lekker geurt? Dan zit je goed met de geurkaarsen van Max Benjamin. Ze zijn niet alleen mooi om naar te kijken maar ruiken bovendien erg lekker. Er zijn meerdere geuren beschikbaar in het assortiment, elk met een andere feestelijke verpakking.

Staub Braadpan - verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen - prijzen beschikbaar in de winkel

5. Een braadpan voor het leven

Of je nu een hobbykok bent of een echte keukenprinses, van een Staub braadpan worden wij allemaal blij. De stoofpannen zijn ideaal voor stoof- en sudderschotels door het geëmailleerd gietijzer. Daarbovenop staan ze fantastisch mooi in je keuken. Wedden dat je niet meer zonder zal kunnen?