Home » Inspiratie » Geen categorie » Cadeautips Vaderdag

Cadeautips Vaderdag

Op zondag 14 juni is het Vaderdag, het ideale moment om vaders over de hele wereld in de watten te leggen. Deze dag staat in het teken van alle moedige papa's en aan alle handige klussers die altijd klaar staan voor ons. Ben je inspiratieloos en op zoek naar een leuk cadeau voor Vaderdag?  Hieronder ontdek je onze top 5 cadeautips voor de allerbeste papa's!

Voor de sporters

Blijf gehydrateerd met Mepal's sportbidon Ellipse, verkrijgbaar in meerdere kleuren:  de bidon heeft een inhoud van 500 ml en is voorzien van een zachte drinktuit voor optimaal drinkplezier.

Mepal Ellipse nordic denim, nordic green, nordic pink, wit

Weber gasbarbeque Genesis II E-415 GBS

Het menu is gepland en aan alles is gedacht. Het is tijd om de briketten aan te steken, een drankje in te schenken en je te verheugen op het geluid van sissend vlees op een heet grillrooster. Het ritueel van grillen op houtskool vormt een perfecte combinatie met de innovatieve functies en de wow factor van deze gasbarbeque.

Nu tijdelijk verkrijgbaar met gratis braadspit en en premium hoes:

Weber gasbarbeque Genesis II E-415 GBS

Plantje voor zijn (thuis)werkplek

Enkel verkrijgbaar in onze tuincentra

Muller whiskey glazen

Libbey Bekerglas Hobstar 35cl: verkrijgbaar in meerdere kleuren

blauw, oker, groen

Hip & trendy

Fatboy lampen zijn dimbare, moderne design LED lampen, voor zowel binnen als buiten. De Fatboy Edison reeks omvat unieke draadloze lampen met het typische Fatboy karakter. De lamp is in zijn geheel verlicht door gebruik van LED licht en is te gebruiken in drie verschillende lichtstanden. Deze reeks is verkrijgbaar in Small, Medium en Grand model.

Ontdek het assortiment van Fatboy in onze winkels.