Home » Inspiratie » Geen categorie » Cadeautips Vaderdag

Cadeautips Vaderdag

13 juni = Vaderdag. Is jouw papa een echte bon vivant? Of zit hij bij mooi weer vaak in de tuin? Dan vind je het perfecte vaderdagcadeau gegarandeerd in onze tuincentra. Handig: we zijn ook open op zondag. Met welk cadeau wil jij je papa, schoonpapa of partner verrassen?

1. Smakelijke vaderdagcadeaus

YAKINIKU Kamado-grill van 19 inch met onderstel en zijtafels (A)

Iedere papa wordt een meestergriller met de YAKINIKU Kamado-grill. Dat is een BBQ van 33 mm dik keramiek, gemaakt naar een traditioneel Japans model. De ovale vorm zorgt ervoor dat de lucht goed circuleert. En je vader bepaalt zelf de zuurstoftoevoer. Schroei op hoge temperatuur het vlees dicht en laat het op lage temperatuur verder garen. Met de grilloppervlakte bakt hij makkelijk voor 6 tot 8 personen (hint, hint).

Belgische blauwe kookschort (B)

Staat je papa met plezier in de keuken? Dan is deze linnen schort van Tiseco echt iets voor hem. Mooi, kwaliteitsvol én Belgisch. Want Tiseco is een West-Vlaams bedrijf dat al 75 jaar lang textiel ontwerpt en produceert.

Houtskool Maribu (C)

Gemaakt van Cubaans hardhout. Eenvoudig aan te steeken, rookt niet overdreven hard en blijft lang branden.

Barbecuekruiden

In de food corner van Oh’Green vind je hapjes en drankjes om te aperitieven, verfijnde artisanale producten uit alle hoeken van Europa en de beste kruiden voor in de keuken. Stel zelf je smakelijke cadeaumand samen met de favorieten van papa.

2. Gezellige vaderdagcadeaus

Vuurschaal van Esschert Design

Gezellig om naar te kijken en lekker warm op koudere zomeravonden. Deze moderne vuurschaal met 2 handvatten en 3 poten past in elke tuin. Door vuur, weer en wind krijgt het staal op termijn zo’n typische roestkleur.

Tuinkabouter

De tuin van je vader kan absoluut niet zonder tuinkabouter. Maak kennis met David en al zijn dierenvrienden bij Oh’Green in jouw buurt. Welke kabouter doet jouw vader zeker lachen?

 

Muller whiskey glazen

Libbey Bekerglas Hobstar 35cl: verkrijgbaar in meerdere kleuren

blauw, oker, groen

3. Groene vaderdagcadeaus

Ecopots (D)

Ecopots worden gemaakt van gerecycleerd materiaal. Ze zijn onbreekbaar, kunnen tegen extreme koude en hitte, en behouden tot 10 jaar lang hun kleur. Je vindt ze bij Oh’Green in alle formaten voor binnen en buiten en in 6 tijdloze kleuren.

 

Boompjes (E)

Zet jouw vader graag een boompje op over tuinieren? Verras hem dan met een groenteboom of olijfboom. De olijfboom gedijt het best op de zonnigste plek in de tuin, en is tegelijk winterhard tot -10 °C. De groentebomen zijn dan weer leuk om te zien groeien en bloeien.

 

Oogstmand

Een leuk cadeautje om af te geven: vul deze oogstmand van Kajo met nieuwe zaadjes en plantjes voor de moestuin van je vader. De oogstmand van polypropyleen bestaat in verschillende kleuren, heeft pootjes, is stapelbaar en heeft gaten om te verluchten.

Tuingereedschap

Is papa een fervente hobbytuinier? Dan scoor je zeker met deze vaderdagcadeaus. De tuinwerkbank is bedoeld voor het planten en herplanten van planten en zaailingen. Daarmee spaart hij zijn rug. Ook de kruiwagen doet het altijd goed als vaderdagcadeau.

Ontdek nog veel meer cadeau-ideeën in onze tuincentra. We zijn ook open op Vaderdag zelf.