Home » Inspiratie » Decoratie » Winter cocooning

Winter cocooning

In: Decoratie

Winter in het land, klaar met de buitenpret? Niet als het aan ons ligt, want met onze styling tips geniet jij ook binnen de kortste tijd van een knusse zithoek buiten. Een rustig moment voor jezelf met een goed boek, of een gezellige namiddag of winteravond onder vrienden en familie: aan jou de keuze. Ontdek onze tips om thuis op z'n winters te cocoonen.

Bolkaars Pomax - Linnen servet "Pure" by Pascale Naessens -

Typische herfstkleuren zoals kastanjebruin en heidepaars blenden moeiteloos in jouw tuin rond deze tijd van het jaar. Knusse schapenvellen mogen natuurlijk niet ontbreken en houden je warm wanneer het buiten fris is. Een staande terrasheater op gas kan ook voor de nodige warmte zorgen. Gebruik robuuste houten boomstam tafels of krukken als tafel of bijzet meubel.

Kop & schotel "stoneware blauw" Pomax - kookboek Sergio Herman - Kussen Pomax

In de winter verlang je maar naar één ding: warmte! Bij Oh'Green vind je allerlei soorten thee bijvoorbeeld: jasmijn, afternoon, English breakfast en Marokkaanse munt. Tijd om de koude te verjagen met een heerlijk kopje warme thee, los verkrijgbaar of in zakjes. Vrienden of spelende kids op bezoek? Verras hen dan met een heerlijke kop warme chocolademelk met smeuïge stukjes marshmallows. Als je meer een koffie fan bent, is het recept hieronder meer iets voor jou.

Theeblik Whittard - verschillende smaken thee verkrijgbaar - Mini Marshmallows Whittard

Nutty Cappuccino

Ingrediënten: 1 espresso - handvol amandelen - handvol walnoten - 120 ml warme melk - scheutje honing

  • Werkwijze:
  • maak een espresso zoals je het gewend bent.
  • rooster de amandelen en hak ze samen met de walnoten fijn.
  • maak melkschuim en leg die op de koffie.
  • bestrooi het schuim met het fijngehakte notenmengsel.
  • voeg naar wens een scheutje honing toe.