Home » Inspiratie » Décoration » Warm Wishes

Warm Wishes

In: Decoratie

Bar koud buiten, cosy binnen

Laat die vriestemperaturen maar komen. Zelfs de grootste koukleumen krijgen een blosje op hun wangen van de Warm Wishes-kerststijl. Chillen maar!

Jaren 70 anno nu

Deze trend gaat ver terug. Geef je eindejaarsdecoratie een sensueel seventiesjasje. Warm koper, truffel- en aardetinten voeren de boventoon, vergezeld van frosted white en zilver voor een ingetogen feestelijke touch.

Nonchalant charmant

Kleed je interieur aan met retro-elementen, natuurlijke materialen, gedroogd groen en kleurrijk textiel. Denk niet chic maar chill: relax, vlij je neer en omring je met al wie je lief is. Je boom? Die heeft ballen in een bonte mix van koper, bruin en zacht wit.

Warm aanbevolen

Geen zin in urenlang kokkerellen? Don’t worry. De sfeer en het gezelschap zijn belangrijker dan wat je op tafel tovert. Zelfs simpele kost smaakt heerlijk als je hem serveert in vintage serviesgoed en er wat plezante vibes overheen strooit.

Kerst bij Oh'Green

Voor welke kerstdecoratie ga jij dit jaar? Kom langs in een tuincentrum van Oh'Green. Je ziet er kerstbomen, interieurs en inspiratie voor je feesttafel in 5 kerststijlen. En je neemt je favoriete kerstartikelen meteen mee naar huis.

Alle kersttrends van 2021 op een rij