Home » Inspiratie » Decoratie » Vind je inspiratie voor Kerst!

Vind je inspiratie voor Kerst!

In: Decoratie

Ieder zijn feestdecoratie!

Kerst staat bijna voor de deur, en voor de kerstlovers zijn kerstdecoraties nóg belangrijker dan kerstcadeaus! Nu is het perfecte moment om jeinterieur te decoreren met een prachtig kerstboom, versieringen, kaarsen, … Dus hoe zal jouw Kerstmis eruit zien in 2019?  Zoals de Noordpool ? Met subtiele pastel accenten, zo zacht? Of eenvoudig traditioneel en warm? Wat jouw wensen ook zijn, in onze winkels vind je alle inspiratie die je nodig hebt.

Crystal Pink

Je houdt van 'la vie en rose'? Je favoriete bloem is de roos? Je favoriete filmgenre, romantische komedies?

Ons Crystal Pink thema is echt iets voor jou! Pastelkleuren, fluffy kerstballen, zachte kransen en zoveel anderen pleziertjes voor de zachtste kerstfeesten.

 

Nordic Blue

Op zoek naar een manier om even te ontsnappen? Naar Kerstmis zoals ze het enkel in het Verre Noorden zouden vieren? Een sfeer die zowel ijzig als warm is? Je zal genieten van ons Nordic Blue thema.. Een subtiele mix van blauw, zilver en wit die je het gevoel geeft dat je de  feestdagen in de fjorden doorbrengt.

Old School Christmas

Tradities ? Die zijn het best ! Met ons Old School Christmas thema, kan het niet verkeerd gaan ! Een warm mix van rood, groen en goud om terug te gaan naar je kindertijd. Intense herinneringen aan een warme chocolademelk met de familie rond een knisperend haardvuur en een sprankelende boom. Hoor jij het ook? Ja, het is de kerstsfeer die roept!