Home » Inspiratie » Decoratie » Scents of Nature

Scents of Nature

In: Decoratie

Landelijke en lieflijke kerst in pastel

Zorg deze kerst met kerstdecoratie in Scents of Nature-stijl voor heel wat verraste ohs en ahs van familie en vrienden. Het is een landelijke stijl waarin pastelkleuren de hoofdrol spelen en heel wat aandacht gaat naar kerstgroen en gedroogde bloemen. I'm dreaming of a white Christmas …

Zachte zoete kleuren

In deze kersttrend lijkt het alsof je in een bevroren natuur terechtkomt. Pastelkleuren vormen het basispalet: lichtroze, lila, grijs, gebroken wit en zacht groen. Die kun je combineren met groen uit je tuin.

Landelijke romantiek

Klassieke kerstballen, strikken, bloemen en houten kersthangers sieren de weelderige Scents of Nature-kerstboom. De kleuren zijn zacht en rustig. Toch mag je boom gerust overdadig zijn. Daarbij komen guirlandes en kransen van dennengroen en eucalyptus.

Gedroogde bloemen als kerstdecoratie

Ook gedroogde bloemen passen heel mooi in dit kerstplaatje. Steek enkele stengels in een klein vaasje. Of vul een glazen bokaal met gedroogde bloemen, rode bessen en een paar dennenappels.

Kerst bij Oh'Green

Voor welke kerstdecoratie ga jij dit jaar? Kom langs in een tuincentrum van Oh'Green. Je ziet er kerstbomen, interieurs en inspiratie voor je feesttafel in 5 kerststijlen. En je neemt je favoriete kerstartikelen meteen mee naar huis.

Alle kersttrends van 2020 op een rij