Home » Inspiratie » Decoratie » Paasbrunch

Paasbrunch

In: Decoratie

Bijna Pasen, het kleurrijkste en lekkerste familiefeest van het jaar. De kindjes zetten hun mandjes al klaar. De tuin is één smulfestijn. Met chocoladeverwennerijen in melk, puur en wit. Tijd om de paashaas in stijl te verwelkomen met een prachtige brunchtafel. Ontdek onze tips!

Je tafel bekleden

Bekleed je tafel met het nieuwe servies uit de collectie "Tom Ligne",  Mara glazenset en het scherpe Villa bestekset voor een prachtig bedekte tafel. Voeg hieraan nog wat kleine details in het wit, geel of groen om je familie en vrienden in stijl te verwelkomen. Paastakken mogen niet ontbreken op een paastafel, deze kun je nonchalant neerleggen in het midden of gewoonweg in een vaas.

Het zit allemaal in de details

Een paastak, narcissen en anemonen hier, wat paashazen, uitgeblazen eitjes en schattige kuikentjes daar. Je huis en tuin in wit, geel en groen. En dan: aan táááfel! Met de hele familie bij elkaar. Geniet dubbel en dik van die qualitytime, want voor je ‘t weet, is het weer voorbij.

Extra tips

  • Maak gebruik van extra tafel accessoires om je tafel een unieke look te geven. Denk hierbij aan koekenschalen of vintage dozen van geel, groen of witte kleur.
  • Maak je tafel helemaal af met kleurrijke papieren servietten of een prachtige glazen vaas.