Home » Inspiratie » Décoration » Nordic Winter Nights

Nordic Winter Nights

In: Decoratie

Scandinavische schoonheid

Het Hoge Noorden spreekt tot de verbeelding met zijn overweldigende natuurpracht en fenomenen als het noorderlicht. Breng de relaxte Scandinavische sfeer in je eigen nest.

Gezelligheid troef

Hou je van fijne familiemomenten rond een knetterend haardvuur? Dan is het Nordic-thema jou op het lijf geschreven. Met lichte kopertinten, een streepje zilver of frosted white en een toefje blauw creëer je in een handomdraai een hyggesfeer.

Hart voor hout

Dit is dé biotoop voor natuurlijke materialen. Ga voor decoratie en accessoires in hout, rotan en aardewerk. En voeg er gerust wat ludieke elementen aan toe. Die dikbuikige kerstman en goedgemutste eland schuiven graag mee aan tafel.

Moeiteloos mooi

Je boompje opzetten in de Noorse stijl? Wees kwistig met ballen, sterren en strikken in zachte tinten. En schik ze ietwat nonchalant voor een naturelle uitstraling – moeiteloos mooi.

Kerst bij Oh'Green

Voor welke kerstdecoratie ga jij dit jaar? Kom langs in een tuincentrum van Oh'Green. Je ziet er kerstbomen, interieurs en inspiratie voor je feesttafel in 5 kerststijlen. En je neemt je favoriete kerstartikelen meteen mee naar huis.

Alle kersttrends van 2021 op een rij