Home » Inspiratie » Decoratie » Nordic Nights

Nordic Nights

In: Decoratie

Ijswereld in wit met houten en blauwe accenten

Ice ice baby … Combineer Scandinavisch minimalisme met wat de natuur te bieden heeft en je krijgt kerst in Nordic Nights-stijl. In de kerstdecoratie vind je veel wit, hout, dennengroen en blauwe accenten terug.

Kerstdecoratie in wit en blauw

Voor een noordelijke kerst vormt wit de basiskleur. Denk aan witte kerstballen, witte stompkaarsen en een klassiek wit laken op de feesttafel. Daar komen de accentkleuren blauw en zilver bij met daarnaast wat zachtere, natuurkleuren.

Houten kerstversieringen, kerstkransen en maretakken

Haal deze winter een stukje Lapland of Zweden naar België. Beeld je buiten een wit winterwonderland in met knisperende sneeuw. En maak het binnen lekker gezellig. Met kersthangers en figuurtjes in hout, en veel kaarsen. Hang een kerstkrans met dennentakken en sier de schouw met veel groen en lichtjes. Boven de deur komt een maretak. En weet je nog wat je daaronder moet doen? Juist ja, kussen!

Decoratie met zachte wolletjes

Alles wat lieflijk en zacht is past in deze kerststijl. Zoals schapenwol en nepbont, zachte dekens en wollige kussens. Het is de perfecte setting om je op een koude winterdag in de zetel te nestelen met een kop thee en een dampend stuk appeltaart met kaneel erbij.

Kerst bij Oh'Green

Voor welke kerstdecoratie ga jij dit jaar? Kom langs in een tuincentrum van Oh'Green. Je ziet er kerstbomen, interieurs en inspiratie voor je feesttafel in 5 kerststijlen. En je neemt je favoriete kerstartikelen meteen mee naar huis.

Alle kersttrends van 2020 op een rij