Home » Inspiratie » Decoratie » Najaars cocoonen

Najaars cocoonen

In: Decoratie

 

Heerlijk uitblazen na een stevige najaarswandeling in een gezellige woonst. Steek de kaarsjes of de open haard thuis alvast maar aan en zak gerust lekker onderuit temidden van zachte kussens. Geniet van mooie najaarstinten en sierlijke woondecoratie die van jouw huis een gezellige thuis maken. Dit najaar wordt het extra warm in huis met deze mooie binnenhuis decoratie. Cocoonen met een winters tintje!

 

 

 

 

In de kille en sombere dagen kan je interieur wel wat extra sfeer en warmte gebruiken. Kaarsen zorgen voor een gezellige gloed terwijl ze in het glas weerspiegelen.

Glazen vazen/windlichten J-line – theelichtjes in verschillende vormen en maten J-Line – stompkaars Luz -Kerstbal groen J-Line – Geurkaars rood Piet Boon verkrijgbaar in verschillende maten en geuren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een landelijke cocoon sfeer maak je al snel wanneer je voor rieten en houten materialen kiest. Een hoek in de kamer heb je al snel gedecoreerd met enkele landelijke manden, houtblokkenen een warme sprei.

Voor een warme uitstraling kan je kiezen voor een koeienhuid op de vloer.

Koeienhuid Dyreskinn verkrijgbaar in verschillende kleuren- Geurkaars blauw Piet Boon verkrijgbaar in verschillende maten en geuren – decoratieve vazen groen/blauw J-Line