Home » Inspiratie » Décoration » Magical Forest

Magical Forest

In: Decoratie

Pretty in pink

Romantische zielen vallen als een blok voor de feeërieke Magical Forest-sfeer. Breng een ode aan roze in al zijn nuances – van oudroze tot zalmkleur en snoepjesroze.

Een juweel van een boom

Zet je dennenboom in de spotlights met sprookjesachtige versieringen in 50 tinten roze. Schattige vogels, hertjes en andere wouddieren bevolken het magische tafereel onder een laagje kunstsneeuw. Nog wat glitter eroverheen en klaar is Kees.

Om door een ringetje te halen

De onversneden romantiek voltrekt zich ook aan tafel. Ga voor pracht en praal met delicaat servies, elegante kaarsen- en theelichthouders en beeldige accessoires. Rest je nog dinner by candlelight voor een onvergetelijke avond.

Dromerig decor

Ook de natuur draagt zijn steentje bij tot je romantische decor. Hulsttakken met rode-roze bessen of betoverende amaryllis zijn wondermooi in dit thema, net zoals koddige figuurtjes met pinnenmuts. Vrolijker wordt kerst niet.

Kerst bij Oh'Green

Voor welke kerstdecoratie ga jij dit jaar? Kom langs in een tuincentrum van Oh'Green. Je ziet er kerstbomen, interieurs en inspiratie voor je feesttafel in 5 kerststijlen. En je neemt je favoriete kerstartikelen meteen mee naar huis.

Alle kersttrends van 2021 op een rij