Home » Inspiratie » Decoratie » Landelijke feesttafel

Landelijke feesttafel

In: Decoratie

Een feestelijk gedekte eettafel in traditionele kleuren, maar met een moderne doch landelijke twist! We hadden een warme, sfeervolle eettafel in gedachten met als achtergronddecor een prachtige landelijke schuur met veel houten elementen. Om het luchtig te houden kozen we verder voor veel transparant glaswerk en hoge smalle glazen kandelaars. Ook buiten hebben we ons laten gaan, een prachtige kerstkrans aan de voordeur en een vuurschaal zorgen ervoor dat gasten zich verheugen op de gezellige avond die komen gaat. Het feestelijke resultaat van de styling zie je hier terug! Ontdek onze tips & tricks en laat ze je inspireren om jouw eettafel ook te laten stralen dit najaar!

Foto's magazine Landelijk Wonen - Fotograaf Claude Smekens 

 

Feestelijk dineren wordt het pas echt wanneer je je tafel in een even feestelijk jasje steekt. Het servies van Sergio Herman "Surface" voor Serax past perfect in een landelijke stijl maar evengoed ook op modern gedekte eettafels. We hebben hier de onderzetters uit de Surface collectie gebruikt om decoratie op uit te stallen.

 

Servies "Surface" by Sergio Herman voor Serax - Onderleggers "Surface" verkrijgbaar in verschillende maten - Glazen "Surface" - theelichten Rasteli 

 

Om de feesttafel te decoreren hebben we voor vele natuurlijke materialen gekozen. Heerlijk geurend mos, dieprode granaatappels en malus appeltjes brengen meteen het warme kerstgevoel naar boven. Ook nobilis takken met een laagje kunst sneeuw er op staan prachtig.

 

Het kleurenpallet van onze feesttafel trokken we door naar onze landelijke kerstboom! Sierlijke kerstballen in gerookt groen glas, groene decoratieve takken met glinsters en matte kerstballen in zilver grijs en taupe kleur vormden een prachtig geheel. Buiten staken we het hout in de vuurschaal aan en warmden we ons op vooraleer we aan tafel schoven. Wat wordt dit een prachtige winter!

Kunstkerstboom "Shake 2 shape" - Matte kerstballen Private Label Oh'Green - Vuurschaal in metaal Esschert Design