Home » Inspiratie » Decoratie » Herfsttafel in het bos

Herfsttafel in het bos

In: Decoratie

 

Sfeervol tafelen

Het bos als inspiratiebron voor een sfeervolle gedekte najaarstafel! Heerlijk loungen in de open lucht met gezellige kaarsen, aan deze robuuste eettafel wordt je één met de natuur en smaakt de maaltijd nog beter. Bronzen plateaus gevuld met stompkaarsen zorgen voor sfeervolle verlichting en gezelligheid. Wanneer het begint te schemeren halen we de warme donzige plaids naar boven en zorgen de lichtjes voor een uniek schouwspel.

 

Tips voor het dekken van de najaarstafel

  • Hou het puur natuur! Alles wat je in de natuur tegen komt kun je gebruiken op tafel: mos, takjes, bessen,...
  • Blijf trouw aan het kleurenpallet: herfstkleuren gebruik je voor zowel het tafeltextiel als het servies. Wij gebruiken het Serax servies van Anita Le Grelle met het Serax bestek van Sergio Herman.
  • Vul een bronzen taartenschaal met bessentakjes en kaarsen ter decoratie van de tafel.
  • Een bloemstuk in het midden van de eettafel is een echte eyecatcher.  Verwerk hier vetplantjes en mos door elkaar en maak het af met een assortiment van verschillende theelichtjes.
  • Met enkele lange takken en kerstlichtjes maak je met gemak een sfeervolle verlichting. Bind er mos rond en verwerk wat besjes en eucalyptusbladeren rond de tak. Hang er naargelang het seizoen peren, appeltjes of kerstballen aan.

Creëer je persoonlijke stijl: stel zelf je eigen servies samen. Combineer de stijlvolle vormen en kleuren van het servies van de Belgische designer Anita Le Grelle voor Serax. De grillige glimmende kommen, borden en mokken passen perfect bij elkaar. Breng je hele tafel in harmonie met bijpassende kaarsen, kandelaars en tafelopers. En vergeet zeker de planten en bloemen niet. Want zij zijn de fi nishing touch van elke smaakvol gedekte tafel.