Home » Inspiratie » Decoratie » Green happiness woontrend

Green happiness woontrend

In: Decoratie

Een botanische tuin, midden in jouw leefruimte? Waarom niet! Planten zorgen voor leven en zuurstof in huis, en ze hebben een gunstig effect op je humeur. Even heerlijk ontspannen in jouw eigen binnentuin, tot rust komen en genieten van het kleurenpallet van moeder natuur.

 

 

 

Breng leven in huis met groen! Een binnentuin creëer je thuis in een handomdraai, of je nu ruim of eerder klein woont. Hou het niet bij één plant, maar maak een speelse groep van verschillende soorten planten. Licht naturel hout, rieten materialen en draadmanden zorgen voor dat tropisch sfeertje in huis.

Zwarte rubberen mand Serax – Betonnen bloempot Serax – Bloempot motief Serax “Marie Michielssen” – Jolipa mand in bamboo/stof 

 

 

 

 

 

 

 

Voel je helemaal thuis in deze natuurlijke, groene oase waarmee tot rust komt. Botanische prints zijn niet weg te denken in een groen interieur en maken de look compleet. Voor extra aankleding en sfeer kies je voor schapenvachtjes in zachte tinten zoals ecru of taupe.

Manden uit bamboe versterken het tropische gevoel en zorgen voor licht in de ruimte.

Mand in Rotan – Vaas Jolipa “Tara” – Schapenvacht Monroe Life

 

 

 

 

 

 

Geurkaarsen met een ontspannend aroma zorgen ervoor dat je volledig kunt relaxen in jouw groene serre. Of kies voor kleine kaarsjes in een leuke vorm zoals een cactus of bloem.

Bord Pascale Naessens “Pure” voor Serax – kaarsen trio J-Line – geurkaars in glas J-Line

 

 

 

 

 

 

Ontdek hier het “How to” filmpje van onze woontrend Green Happiness!