Home » Inspiratie » Decoratie » Gouden feesttafel

Gouden feesttafel

In: Decoratie

 

Tijdens de feestdagen met het iets meer zijn! Een portie goud lijkt ons ideaal om het jaar af te sluiten en het nieuwe jaar goed in te zetten. Samenzijn en genieten van een heerlijke maaltijd, wat wil je nog meer? Laat je eettafel stralen met gouden en witte tinten, een beetje kerstgroen, mos en dennenappels. De vele theelichthouders in blinkend glas zullen voor een mooie verlichtte eettafel zorgen en de gezelligheid nog meer aanwakkeren. Dim de lichten en geniet van een sfeervolle gloed. Maar vooral, maak er een spetterend feest van en verwen je gasten.

 

 

Een mooie gedekte tafel met oog voor detail trekt meteen de aandacht. De tafeldecoratie wordt nog interessanter wanneer één accent kleur telkens her en der terugkomt, in dit geval kiezen we goud voor het bestek, gouden windlichten, gouden onderleggers, maar je kan ook kiezen voor gouden servetringen, gouden naamkaartjes, gouden etageres,... Goud is rijk, feestelijk en vooral: mooi! Dim de lichten en geniet van de sfeervolle kaarsen die weerkaatsen in alle blinkende objecten en servies.

Eetbord "Porcelino" Pomax - Dessertbord en kommetjes "Palace Bouquet" Pomax - Bestek J-Line - Linnen tafelloper Pomax - Rode wijnglazen Louigi Bormilio 

Fotografie Joris Luyten - Magazine Landelijk Wonen 

 

 

 

 

 

 


 

 

Gouden bestek op tafel zorgt met de feestdagen net voor dat tikkeltje extra. Het geeft zelfs de eenvoudigste eettafel een luxueuze uitstraling, zonder dat je hier al te veel moeite voor hebt moeten doen!

Gouden bestek J-Line 24-delig - Draadmanden "Kabu" Pomax 

Fotografie Joris Luyten - Magazine Landelijk Wonen 

 

 

 

 

 


 

 

 

Om een kerstsfeer op tafel te creëren kan je bijvoorbeeld dezelfde stijl aanhouden als in de kerstboom. Zo hou je één thema aan en zijn de eettafel en de kerstboom met elkaar in harmonie. Gebruik je veel transparante kerstballen in de kerstboom? Laat dit dan terugkomen op de eettafel met grote wijnglazen, glazen etagères,...

Transparante kerstballen met glitters - Kersthanger vintage glamour hertenkop -  Windlichten in goud op voet J-Line 

Fotografie Joris Luyten - Magazine Landelijk Wonen