Home » Inspiratie » Décoration » Golden Sparkles

Golden Sparkles

In: Decoratie

Tafeltje-dek-je in glamoureus goud

Chique romantiek met een vleugje nostalgie en flink wat sprankelend goud. Het zijn dé ingrediënten voor een schitterende kerstdecoratie – van boom tot tafel in stijl.

Geef je ogen de kost

Van een mooie tafel eet je niet alleen. Laat je gasten plaatsnemen aan een feesttafel met goud in de hoofdrol. Temper met zwarte of witte accessoires, van zacht wolwit tot frosted white. Vul aan met sierlijke pluimen in vazen, uitbundige bloemstukken, lieflijke beeldjes en elegante kandelaars.

Goud kan de boom in

Less is more? No way! Overlaad je kerstboom met ballen en figuurtjes, slingers en parels in hetzelfde kleurenpalet met goud en wit. Zo maak je er een weelderig pronkstuk van dat zo lijkt weggeplukt uit het victoriaanse tijdperk.

Fonkelende feesten

Goud komt perfect tot zijn recht in combinatie met pastelkleuren of zacht wit. Met glazen en kristallen accessoires en kaarsen of ledlampen maak je je kerstversiering compleet. Wie droomt er nog van een witte kerst als je voor een gouden versie kunt gaan?

Kerst bij Oh'Green

Voor welke kerstdecoratie ga jij dit jaar? Kom langs in een tuincentrum van Oh'Green. Je ziet er kerstbomen, interieurs en inspiratie voor je feesttafel in 5 kerststijlen. En je neemt je favoriete kerstartikelen meteen mee naar huis.

Alle kersttrends van 2021 op een rij