Home » Inspiratie » Decoratie » Go Oh’Green

Go Oh’Green

In: Decoratie

Olijfgroen, mosgroen, bosgroen, … Kies dit jaar voor decoratie in de kleur van de natuur en de hoop. Combineer accessoires in uiteenlopende groentinten – plaids, kussens en aardewerk – en voeg enkele eyecatchers toe in zilver, goud of kerstrood. Zo oogt je interieur luxueus en straalt het rust uit. 

Go Oh'Green in je kerstboom

Maak gebruik van mooie aardetinten zoals steen en mosgroen. Kerstballen met veren zorgen voor dat wow-effect in je kerstboom. En vergeet de ijspegels niet, voor wat extra bling. Leg onder je kerstboom een zacht namaak bont tapijt in het groen of wit.

 

 

Stylen in huis doe je zo

Smuk je interieur, de eettafel of een bijzettafel op met mooie vazen van groen aardewerk of glas. Vul ze op met grote, lange witte besneeuwde takken en je hebt meteen dat instant kerstgevoel in huis. Of neem enkele mooie kerstballen en decoreer op een schaal met witte veren. Et voilà, je bent helemaal mee met de laatste nieuwe trend.

 

 

Bosdwergen & co

Bij Oh'Green vindt je ontelbaar vele leuke kerstornamenten die je interieur vullen met een echte kerstsfeer. Go Oh'Green met rendier figuren, bosdwergen en besneeuwde mini kerstbomen. Pure naturel tinten en houten accessoires zorgen voor een zen-gevoel.

Deze kersttrend vindt je in alle Oh'Green winkels.