Home » Inspiratie » Decoratie » Forest Fairytales

Forest Fairytales

In: Decoratie

Kerstversiering in romantisch roze

Kerstbomen bomvol decoratie, kerstballen in zachte kleuren, veren, strikken en linten om je kerstversiering helemaal af te maken. Dompel je huis onder in brocanterie en nostalgie met Kerstmis in Forest Fairytales-stijl. O, baby, it's cold outside …

Kerstdecoratie in suikerspinkleuren

Dé kleuren voor dit Forest Fairytales-thema zijn roze, poederwit en zacht goud. Combineer matte kerstballen met glitterversiering, en zorg voor een laagje kunstsneeuw. Gebruik de zachte, romantische kleuren niet alleen in je kerstboom, maar ook eronder – om je cadeautjes in te pakken.

Sprookjesachtige kerstversieringen

Voor een nostalgische en romantische kerst mag je gerust overdrijven met je versiering. Denk aan elfenfiguurtjes en ornamenten. Of een heus sprookjesbos met kabouters, feeën en paddenstoelen. Vul een transparante vaas met kerstballen, lichtjes en figuurtjes, en zet je hele kaarsenverzameling op een groot plateau. Op sprookjesachtige kerstdecoratie raak je nooit uitgekeken.

Linten en strikken

Vergeet de klassieke slingers. Bij Kerstmis in Forest Fairytales-stijl horen linten, strikken en pomponnen. In je kerstboom, rond je kerstcadeaus én op je feesttafel.

Kerst bij Oh'Green

Voor welke kerstdecoratie ga jij dit jaar? Kom langs in een tuincentrum van Oh'Green. Je ziet er kerstbomen, interieurs en inspiratie voor je feesttafel in 5 kerststijlen. En je neemt je favoriete kerstartikelen meteen mee naar huis.

Alle kersttrends van 2020 op een rij