Home » Inspiratie » Decoratie » Etnic Glam

Etnic Glam

In: Decoratie

Haal de wereld in huis met Kerstmis

Laat je boom en je interieur dit jaar schitteren in goud en hout. Waan je in een paleis van een maharadja of een lodge in Zuid-Afrika. Reis deze winter de wereld rond vanuit je zetel met kerstdecoratie in Ethnic Glamstijl.

Goud als basiskleur

Ethnic Glam brengt de mooiste kleuren uit verre landen bij elkaar. Aardetinten en goud in combinatie met donkergrijs en donkergroen. Bij de etnische stijl horen natuurlijke materialen zoals hout en leder.

Een wereldfeest in je kerstboom

Hoe ziet Ethnic Glam er in je kerstboom uit? Goud, goud en goud. Kerstballen met etnische prints, figuren van beren en olifanten, veel glitter en ornamenten in natuurlijke materialen.

Luxueuze kerst

Noem het bohemien of etnische kerstversiering. Luxe en weelderigheid zijn de codewoorden. En minimalisme is niet aan de orde. Zoek naar decoratie met grafische prints en eigenzinnige patronen. Combineer met dierenhuiden, tapijten en veren. En zet of leg je kerstversiering in etnisch geïnspireerde manden en potten.

Kerst bij Oh'Green

Voor welke kerstdecoratie ga jij dit jaar? Kom langs in een tuincentrum van Oh'Green. Je ziet er kerstbomen, interieurs en inspiratie voor je feesttafel in 5 kerststijlen. En je neemt je favoriete kerstartikelen meteen mee naar huis.

Alle kersttrends van 2020 op een rij