Home » Inspiratie » Decoratie » Christmas Carols

Christmas Carols

In: Decoratie

Traditionele kerstdecoratie in rood en groen

Nieuwe kersttrends komen en gaan, maar kerstdecoratie in rood en groen blijft altijd bestaan. Haal al je kerstmannen, sterren en sneeuwbollen boven en ga dit jaar voor een klassieke kerstsfeer.

Typische kerstkleuren

Groen, wit, rood, en goud of zilver. Meer heb je niet nodig voor een op-en-top kerstinterieur. Wist je trouwens dat de kleuren groen, wit en rood symbool staan voor geloof, hoop en liefde?

Rendieren en kerstmannen

Een krans aan de voordeur, een schattig kersttafereel op de kast, de kerstman naast je boom. En je begint spontaan koekjes te bakken. Kies ook voor je kerstboomversiering voor de klassieke decoratie. Kerstballen, kerstslingers en hangers. En kerstsokken, ijsberen en sneeuwpoppen. Pak je cadeautjes in met wit en rood papier en gebruik lange linten en strikken. Nog typisch voor die kerstsfeer: plaids met een print in Schotse ruit.

Traditionele kerst met een moderne toets

Klassieke kerst ouderwets? Nee, hoor. Voeg aan typische groene en rode kerstdecoratie extra blauwe en witte tinten toe. Of combineer met decoratie in lichtkleurig hout.

Kerst bij Oh'Green

Voor welke kerstdecoratie ga jij dit jaar? Kom langs in een tuincentrum van Oh'Green. Je ziet er kerstbomen, interieurs en inspiratie voor je feesttafel in 5 kerststijlen. En je neemt je favoriete kerstartikelen meteen mee naar huis.

Alle kersttrends van 2020 op een rij